|
Niks
|
 |
« Reply #30 on: November 24, 2009, 10:10:19 AM » |
|
Blue Pilots Project - Reboot Artist: Blue Pilots Project Title: Reboot Label: Klik Genre: Electronic / Ambient / Downtempo Release Date: Jun-22-2009 QUALiTY....: VBRkbps Blue Pilots Project aka Thomas Kosidis is back with his second Album. It's almost two years since the day that Thomas Kosidis made his debut release as Blue Pilots Project. Suddenly he found himself carrying the prestige of the Greek electronica and carry it on the edges of the planet. 'Flight for everyone' has been extremely loved by the audience and the critics in Greece and internationally. Two years after it's release, tracks like Take off, Guess, African Paths and Avandgarde still keep us company through the radio stations. An album of it's kind could only be followed with something equal. The moment has come and the second album for Blue Pilots Project titled 'Reboot' is here. Thomas Kosidis chooses to step into the same musical paths with his previous project, combining electronica with music from all around the world and using into all these a psychedelic filter in order to make something unique, something labeled Blue Pilots Project. What makes a great impression from the very first moment is the feeling that you are somewhere among the instruments at the moment of the recording. The mastering by the hands and equipment of George Nomikos (Nomik) gives an amazing liveliness to the project and manages to boost every sound. Blue Pilots Project 'Reboot', it will definitely earn our hearts once more. TIP! Tracklist: 01. Million Clouds 02. Reboot 03. Mamouth 04. Hallelujah 05. Gods Gift 06. Main Crisis 07. Senta 08. Vivere Il Momento 09. Aired Fiction 10. Refloat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
involver
|
 |
« Reply #31 on: November 25, 2009, 02:15:33 AM » |
|
Klik  josh nisam chuo album, imam prethodni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niks
|
 |
« Reply #32 on: November 25, 2009, 03:20:38 AM » |
|
Klik  josh nisam chuo album, imam prethodni  Fantastico! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
N-tchbl
|
 |
« Reply #34 on: June 03, 2010, 09:18:56 PM » |
|
Trentemoller - Into The Great Wide Yonder - 2010 CD  Izdanje na koje sam cekala mogu slobodno reci godinama, Nakon sto mi je Last Resort oduvao glavu i dan danas mi zadaje srcane probleme, Cekala sam - sta se moze jos desiti nakon ovoga?! I onda danas - Into The Great Wide Yonder! Ja sam u potpunom soku i ekstazi, javicu se kada se saberem, Simply ===>  !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fyono
|
 |
« Reply #35 on: June 03, 2010, 09:51:22 PM » |
|
skinuo pre neki dan, sutra dolazi na red na preslusavanje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
N-tchbl
|
 |
« Reply #36 on: June 07, 2010, 02:11:59 AM » |
|
Da svrljnem nesto, mada se jos uvek osecam nedovoljno recitom, Po meni definitivno (do sada) album 2010. godine! Sto bi Robbie rekao, ne znam dal' da cestitam ili da se plasim, potpuna brutalnost, Na trenutke toliko surov da zalazi u mracne industrial vode, na trenutke toliko nezan, Da postoji realna sansa da se na dva mesta toliko potreseno osetim, kao sto je nekada Moan to radio, ..i samo Moan. Dobio je ozbiljnu konkurenciju u "..even though you're with another girl", emocija nesagledivih razmera! Pored nje favoriti - The Mash And The Fury, Sycamore Feeling, Neverglade i Tide. Previse je ovo zrtve, izdvojiti favorite sa OVAKVOG albuma, jednostavno 10+ ! Steta sto je prekratak :/ ..mada, da je duzi bilo bi pretesko, ipak, oseca se toliki naboj kreativnosti da mislim da je moglo jos, komotno.. videcemo.
Sve preporuke!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
involver
|
 |
« Reply #37 on: June 08, 2010, 09:10:15 PM » |
|
Anders je jos jednom napravio remek delo, ali potpuno drugachije od albuma prvenca. Ceo album, sem nekoliko deonica, se u potpunosti mozhe odsvirati na "zhivim" instrumentima, te se tako ustvari nadovezuje na jedinu objavljenu kompilaciju. Na trenutke zvuci Badalamentijevski, kao da ce svakog chasa pocheti shpica Tvin Piksa  Chovek i dalje iznenadjuje i pravi muziku kakvu on zheli, a ne kakva bi se mogla dopasti shirim masama. Ochekujem pojavu remiks izdanja. Ne mogu ni da zamislim kako bi ovi trekovi zvuchali u rukama dobrih remiksera
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Branah
|
 |
« Reply #38 on: June 10, 2010, 12:21:42 AM » |
|
stvarno dobar album nema sta. samo sam ga jednom cuo do sad ali vrh!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
involver
|
 |
« Reply #39 on: June 15, 2010, 10:13:27 PM » |
|
Na trenutke zvuci Badalamentijevski, kao da ce svakog chasa pocheti shpica Tvin Piksa  Trentemøller - Into The Great Wide Yonder
File under: Badalamenti blues
...with guitars cutting through the speakers like the serrated edges of David Lynch's darkest dreams (it's no accident the second track is called "Sycamore Feeling", a reference to Lynch's TV masterpiece Twin Peaks)
 prepisivach jedan 
|
|
|
|
« Last Edit: June 16, 2010, 02:18:57 AM by involver »
|
|
|
|
|
|
N-tchbl
|
 |
« Reply #40 on: June 17, 2010, 01:33:02 AM » |
|
omg.. zar opet ovo je vec ozbiljan zadatak za istraziti KO sve cita ovaj forum!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
involver
|
 |
« Reply #41 on: June 17, 2010, 01:57:52 AM » |
|
mozhesh li da zamislish moju reakciju kada sam prochitao tekst? samo je bilo...  ... w... t... f...?...! ali ajde shto je pomenuo Tvin Piks, nego i kompozitora Andjela Badalamentija pochinjem ozbiljno da razmatram da nisam ja zapravo Ralph Moore i da ne pishem tekstove za Mixmag?  ali, ako sam ja Ralph, gde su dodjavola moje pare?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Branah
|
 |
« Reply #42 on: June 17, 2010, 02:01:22 AM » |
|
hehe lol  moze da bude da toliko citas mixmag da si im ushao u mozak tj razmishljas isto kao oni sto se tih stvari tice  odlican album jos jednom!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fyono
|
 |
« Reply #43 on: June 17, 2010, 01:43:38 PM » |
|
damn koliko su ga svi hvalili, ocekivao sam mnogo vise... neke trake me cak podsecaju na VH1 fazon :S
svidele su mi se samo Even though you're with another girl, Neverglade i Tide... moze on to i bolje, po meni... :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brankko
|
 |
« Reply #44 on: June 18, 2010, 11:09:28 AM » |
|
pochinjem ozbiljno da razmatram da nisam ja zapravo Ralph Moore i da ne pishem tekstove za Mixmag?  ali, ako sam ja Ralph, gde su dodjavola moje pare? Ili je ona fora da ga tolko dugo citas da pa ga toliko poznajes da pocinjes da razmisljas na identican nacin... Ili nas tu farbas, kao idem ja da zivim u Sloveniji... i stalno kao negde putujes... A tamo pises za Mixmag  mozhesh li da zamislish moju reakciju kada sam prochitao tekst? samo je bilo...  ... w... t... f...?...! Pa da, provalili su te... tj odao si se 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|