Hello Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: Nova Godina - kuda?  (Read 3726 times)
JOe the MinimaL ExteRminatoR
Pulseone Senior

View Profile WWW
« Reply #30 on: December 25, 2008, 12:03:18 AM »

ma to je to. taj stil ''nosi mi vetar kosu dok vas gledam pod nao?arima za sunce i zalizujem zuluf desni''.
Mene oboriše s nogu - dajem 5500 - odoh na white šmrkejšn na Sajam. Keba je slab.

Ко не слуша Цецу - није јеб'о децу, ко не слуша Секу - није јеб'о деку !!
Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #31 on: December 25, 2008, 12:52:27 AM »

^ dobar izbor

Niks
PulseOne Crew
Sr. Member

View Profile
« Reply #32 on: December 29, 2008, 01:27:47 PM »

Nishta bolje od 2 privatne BigGrin

Dart Sale
Pulseone Senior

View Profile
« Reply #33 on: December 30, 2008, 08:03:42 PM »

Ja se danas lepo proveo i ne moram nigde da idem ali najverovatnije cu na neki private parti da odem

N-tchbl
Pulseone Regular

i:FACE Agency

View Profile WWW
« Reply #34 on: December 30, 2008, 10:52:25 PM »

private "party" uz PlayStation 3, prase, rusku salatu, prskalice, pelinkovac i tuMborg! SuperMan
nema bolje BigGrin

neone
PulseOne Crew
Pulseone Senior

madafaka

View Profile
« Reply #35 on: December 31, 2008, 03:32:53 AM »

a petarde??
N-tchbl
Pulseone Regular

i:FACE Agency

View Profile WWW
« Reply #36 on: December 31, 2008, 04:24:29 PM »

i'm a girl InLove
ja samo prskalice koristim, petarde cu slusati kroz prozor i moliti se da ih ne bude previse jer onda izadjem pa psujem BigGrin
moram priznati da su prase i ruska salata savrseni ove godine ! Blink
..jos da odmakne malo dan pa da me ne grize savest sto sam vec nacela gajbidzon piva Laughing

brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #37 on: January 02, 2009, 01:25:09 AM »

Ja sam se zato rasturao uz domace (ja pravio) tople sendvice (popodne) pa pizzu (o5 ja pravio) predvece pa vino u ponoc, pa tako to do zore... pa pizzu o5 iz jutra... pa (najsladji deo) suv 'leba i cajna kobaja pred polazak kuci... A tek se pre sat vremena vratih BigGrin

PETAR
Novi Korisnik
*

View Profile
« Reply #38 on: January 02, 2009, 04:00:38 PM »

Sto niste dosli u NS bilo je minimala kolko ocete Tongue

Ma iduci put priv. party,matori smo mi za ovo
brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #39 on: January 19, 2009, 08:54:31 PM »

Naleteh na neki provokativni snimak sa doceka SRPSKE NG  Tongue

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=cl6Gq1SqVFs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=cl6Gq1SqVFs</a>

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #40 on: January 19, 2009, 09:19:37 PM »

DJ MAG, 03.03.2017.

"...nakon gotovo dve decenije konstantnih uspeha, miliona prodatih nosacha zvuka i nastupa u svim poznatim svetskim klubovima, kao jedinu mrlju u karijeri srpskog senzacionalnog dvojca Eastbound, analitichari i dan danas spominju video zapis sa proslave lokalne nove godine na kojoj se jasno vidi Brana u sevdahu.

Brana je vishe puta preko svog advokatskog tima pokushavao da opovrgne autentichnost tog snimka pripisujuci to loshem kvalitetu slike na nekada popularnom sajtu Youtube."

brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #41 on: January 20, 2009, 12:04:59 AM »

DJ MAG, 03.03.2017.

"...nakon gotovo dve decenije konstantnih uspeha, miliona prodatih nosacha zvuka i nastupa u svim poznatim svetskim klubovima, kao jedinu mrlju u karijeri srpskog senzacionalnog dvojca Eastbound, analitichari i dan danas spominju video zapis sa proslave lokalne nove godine na kojoj se jasno vidi Brana u sevdahu.

Brana je vishe puta preko svog advokatskog tima pokushavao da opovrgne autentichnost tog snimka pripisujuci to loshem kvalitetu slike na nekada popularnom sajtu Youtube."

HAHAHAHAHA  No ne verujem  Cheers  Laughing Laughing Laughing Laughing Clap Clapping Dance Clap Yell Clapping

Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #42 on: January 20, 2009, 01:10:52 AM »

DJ MAG, 03.03.2017.

hehehe
ma to ce samo doprineti popularnosti medju masom BigGrin hehe. uostalom, ja cu tek onda da idem u kafane jer cu imati vishe kesha da zadovoljim taj aspekt svog hedonistickog zivota Smile

Pages: 1 2 [3]
  Print  

Jump to: