|
Branah
|
 |
« on: May 17, 2008, 03:54:03 PM » |
|
Zdravo svima i josh jednom dobrodoshli  . Nadamo se da cemo duze vreme da se vidjamo ovde - potrudicemo se da vam forum i sajt napravimo sto zanimljivijim. Mislim da ne bi bilo loshe da se predstavimo malo, pa evo ja cu da krenem prvi  - ja sam Brana iz Eastbounda, tezak ovisnik elektronske muzike i jedan iz ekipe sajta, studiram u BG i forsiram kafane  skoro kao i klubove hehe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_snakes_
Novi Korisnik
|
 |
« Reply #1 on: May 18, 2008, 03:51:52 PM » |
|
Ae i ja da sledim moga brata Branu ... Ja sam Mixy ... studiram u NS-u inache sam from Zajechar ... mestu gde se prvi put odrzao Enter Night fest ... kao i drugi ... a ochekuje se i jubilarni tretji puttttt  I kao i bata tezak ovosnik elektronske muzike i zavisnik od rejvaaaa i piva naravno  Pa valjda je ovo dovoljno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_Wicked
Novi Korisnik
PsychedelicTrance
|
 |
« Reply #2 on: May 18, 2008, 05:21:55 PM » |
|
OK ae owako...Ja sam MIlosh...Ziwim u bg gde i studiram...i takodje sam manijak za elektronskom muzikom... Da budem precizan TOTALNI MANIJAK za psychedelic Trancom....Wolim Rave, wolim dobro zezanje, wolim piwo,wolim Nowi Sad...Pored toga planiram da krenem ozbiljno da se bawim DJ-ingom...To mozete proweriti na www.myspace.com/ultratechmusic Chim skupim pare za opremu,nadam se da ce se swe to i desiti...Tako da ako was josh neshto interesuje mozete me kontaktirati preko My space-a...Toliko za sada...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brankko
|
 |
« Reply #3 on: May 19, 2008, 12:47:49 AM » |
|
Ajd i ja da se ukljucim u flame  Ja sam Branko poznatiji kao BRANKKO. Kompjuterski freak koji voli mjuzu... U zavisnosti od raspolozenja i trenutne situacije saltam se sa Underground Hip-Hop-a na Progressive Trance (i jos po nesto kad-kad uleti u playlistu) Inace sam iz Krusevca, mada zivim, radim i studiram u Beogradu (ili je mozda bolje reci na Internetu  ) www.myspace.com/brankko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neone
|
 |
« Reply #4 on: May 20, 2008, 12:39:37 PM » |
|
E. ja sam Nenad.... Andrej ejkejej Involver mi naredio da se regujem ovde :| da bih eto tako doprineo na ovaj ili onaj nacin razvijanju ovog sajta ( a kako to...valjda ce da mi i to objasni ) LM.... ( svi manijaci jbte ) pa i ja...ono....elektroniku slusam jos recimo od ...ne recimo vec tacno od prvog prodidzijevog certa u nas.....sa svega 13 godinica, burazer koji je tada radio kao sef obezbedjenja me odvede tamo...ii ja poludem.....i tu mi bese kraj...a da....rodjen sam ( kao vrlo mali ) u Beogradu, te tu i zivim i uzaludno studiramn dizajn vec 4 godine :| ( a lepo mi mama kaze: "Sedi sine i uci!" , a ja njoj: "Neka kevo...ima vremena" ) e pa nema...zato sedite i ucite inace ce kao meni klinci na fax-u da vicu dobar dan... :| Dalje....zika...najbitnija stvar u zivotu....presao sam od Silvane do Nirvane ( tako se kaze.... ) trenutno sam ( vec 10-ak godina ) na trensu...sto ovom, sto onom....a pored toga...repchina, pank i kafana sa 'rtacima ( samo Korchagin kod vise poslovne, ko zna gde je i sta je....zna znanje  ) E, poz za zemljaka...onog iz Zajacera....keva mi je iz Knjazevca....ovih dana svracam u tvoj kraj... i tako....ko zeli da se druzi neka pise, inace sakupljam salvete, mirisljave Barbie papirice kao i iste iz latino serija ( tipa Kasandra, Ljovisna, Marinela, Salmonela.... ) postere Backstreet Boys-a i obozavam Eminem-a.... pisite ljudi.... jbt :|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Branah
|
 |
« Reply #5 on: May 20, 2008, 04:18:32 PM » |
|
hahahaha! spojicu te sa drugaricom da menjate salvete oyeah  a Andreja morash slusati bez pogovora i pitanja zastoikako! hhehe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_snakes_
Novi Korisnik
|
 |
« Reply #6 on: May 20, 2008, 04:21:34 PM » |
|
Kroz Zajechar vredi prolaziti iskljuchivo krajem avgusta ... tachnije u toku trajanja EnterNight festivala 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_snakes_
Novi Korisnik
|
 |
« Reply #7 on: May 20, 2008, 04:22:18 PM » |
|
E da i ja sam zemljakinja a ne zemljak bweeeeee ..... mada jesam trebala da budem mushko ? Jel se meni chini ili sam to vetj negde rekla ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Branah
|
 |
« Reply #8 on: May 20, 2008, 04:22:47 PM » |
|
^ bogami ne znam, ja kad god sam bio meni je bilo do jaja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
involver
|
 |
« Reply #9 on: May 20, 2008, 08:32:11 PM » |
|
E. ja sam Nenad.... Andrej ejkejej Involver mi naredio da se regujem ovde :| da bih eto tako doprineo na ovaj ili onaj nacin razvijanju ovog sajta ( a kako to...valjda ce da mi i to objasni ) ma samo kad si ti nama dosho 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_Wicked
Novi Korisnik
PsychedelicTrance
|
 |
« Reply #10 on: May 21, 2008, 03:37:46 PM » |
|
Ej andrej nisam znao da si sa cakijewom shwecom...hehe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dEki
|
 |
« Reply #11 on: May 21, 2008, 11:28:52 PM » |
|
Hey hey ja sam Dejan iz Svedsku bas sam dobio link za ova strana Evo i moj Myspace www.myspace.com/dekidejan 
|
|
|
|
|
|
Ja sam malo lud 
|
|
|
|
|
|
Branah
|
 |
« Reply #13 on: May 23, 2008, 10:43:17 AM » |
|
Dobro nam doshao 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cosmic tribe
Novi Korisnik
love 'n' light
|
 |
« Reply #14 on: May 24, 2008, 12:05:21 PM » |
|
pozdrav svima...mrzi me da tipkam, pa evo ovako...
----------------------------------------------------------- Nenad Djordjevic alias DaLtOn was born in Krusevac, where he finished primary school. In Zagreb (the capital of Croatia) along with his twin brother Dejan, he finished high school, and heard first rave sounds which he brought back to Krusevac. As a djs they made first rave party in Krusevac, which was one of the first in ex-yu, on the 27th of March 1994. Known as d.j. DaLtOns 1 & 2 they started to play goa trance, and worked with famous names from Macedonia, Greece and Serbia... For two years they worked as d.j.s in Greece! Worked in Croatia, Greece, Serbia, Bulgaria, Macedonia...In Bulgaria @ YOUTH festival in Gabrovo. special thanks 2 my bro Dejan, my friend DJ Costas, RED CAFE,(Katerini, Greece) ... special thnx:TECHNOGNOSIA TEAM (Greece), DJ TONY (Greece), WRCrew (Macedonia), Cosmic tribe (Serbia), I.C.F.S (Macedonia), nesto novo (Rijeka - Croatia), RI DISTORTION CREW ( Rijeka -Croatia) ...etc
poz za Branu i respekt za celu pricu... greetz from Rijeka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|