Hello Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: 1 [2] 3 4 ... 15
  Print  
Author Topic: Predstavite se :)  (Read 18199 times)
Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #15 on: May 24, 2008, 01:22:43 PM »

pozdrav svima...mrzi me da tipkam, pa evo ovako...

----------------------------------------------------------- Nenad Djordjevic alias DaLtOn was born in Krusevac, where he finished primary school. In Zagreb (the capital of Croatia) along with his twin brother Dejan, he finished high school, and heard first rave sounds which he brought back to Krusevac. As a djs they made first rave party in Krusevac, which was one of the first in ex-yu, on the 27th of March 1994. Known as d.j. DaLtOns 1 & 2 they started to play goa trance, and worked with famous names from Macedonia, Greece and Serbia... For two years they worked as d.j.s in Greece! Worked in Croatia, Greece, Serbia, Bulgaria, Macedonia...In Bulgaria @ YOUTH festival in Gabrovo. special thanks 2 my bro Dejan, my friend DJ Costas, RED CAFE,(Katerini, Greece) ... special thnx:TECHNOGNOSIA TEAM (Greece), DJ TONY (Greece), WRCrew (Macedonia), Cosmic tribe (Serbia), I.C.F.S (Macedonia), nesto novo (Rijeka - Croatia), RI DISTORTION CREW ( Rijeka -Croatia) ...etc

poz za Branu i respekt za celu pricu...
 greetz from Rijeka

^ dobrodoshao  Cheers

respect i tebi Smile. Kad ces ovamo?

cosmic tribe
Novi Korisnik
*

love 'n' light

View Profile
« Reply #16 on: May 24, 2008, 02:08:45 PM »

kada me pozovu Tongue Tongue
ma trebam poceti sa nekom sljakom...od toga sada sve zavisi... Beer
Niks
PulseOne Crew
Sr. Member

View Profile
« Reply #17 on: May 25, 2008, 10:05:09 PM »

----------------------------------------------------------- Nenad Djordjevic alias DaLtOn was born in Krusevac, where he finished primary school. In Zagreb (the capital of Croatia) along with his twin brother Dejan, he finished high school, and heard first rave sounds which he brought back to Krusevac. As a djs they made first rave party in Krusevac, which was one of the first in ex-yu, on the 27th of March 1994. Known as d.j. DaLtOns 1 & 2 they started to play goa trance, and worked with famous names from Macedonia, Greece and Serbia... For two years they worked as d.j.s in Greece! Worked in Croatia, Greece, Serbia, Bulgaria, Macedonia...In Bulgaria @ YOUTH festival in Gabrovo. special thanks 2 my bro Dejan, my friend DJ Costas, RED CAFE,(Katerini, Greece) ... special thnx:TECHNOGNOSIA TEAM (Greece), DJ TONY (Greece), WRCrew (Macedonia), Cosmic tribe (Serbia), I.C.F.S (Macedonia), nesto novo (Rijeka - Croatia), RI DISTORTION CREW ( Rijeka -Croatia) ...etc

greetz from Rijeka

pozdrav i dobro nam doshao !

brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #18 on: May 29, 2008, 12:20:12 PM »

greetz from Rijeka
Pozdrav komsho!
Dobro nam dosh'o...

Greetz 2 u 2 Wink

p0z

Boykovich
Novi Korisnik
*

View Profile
« Reply #19 on: June 03, 2008, 12:55:33 PM »

Tjiao, ja sam Veljko Boykovich...pa nisam bash manijak za elektronskom muzikom, ja sam neshto gore..ali samo electro..dok trance mozhe da upadne kad nisam raspolozhen...i ja gledam da pochnem sa ozbiljnijim poslom...chim nabavim opremu (tj. chim mi  Branah da celokupna primanja tokom ovog leta)

zopppppp BigGrin
Makana
Novi Korisnik
*

View Profile
« Reply #20 on: June 05, 2008, 07:51:17 PM »

Cao svima.
Ja sam Marina iz Nisha, drugarica Eastbound-a ( moram da se pohvalim Brana,sta cu Smile ), slusam ono sto i svi ovde Smile i jedva cekam da dodju i u Nis.
Drago mi je da vas vidim sve ovde,neke znam sa chill-a a neke ovako.
Pozzz  Cheers
manatee
Pulseone Junior
**

View Profile
« Reply #21 on: July 17, 2008, 03:18:37 AM »

pozdrav svima..meni ne treba predstavljanje ja sam vec poznat Tongue lol
veliki pozdrav za drugare iz eastbound-a....a posebno za drugaricu makanu.. Smile
od aprila nisam imao net...moralo da se uci za jun lol2...ali evo ponovo jashem
vidim da ste se dosta potrudili oko foruma i uopshte oko celog sajta.....nadam se da ce samo da tera Smile
kao i makana i ja sam iz nisha....nisam ovisnik o muzici ovisnik sam o alkoholu...a muzikom se lecim lol3
mnogo mi dugacak post....ko je stigo do kraja...svaka ti cast na strpljenju lol4 Smile

discopolis pres.
Progressive Voyages

http://www.facebook.com/djmanatee
Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #22 on: July 17, 2008, 01:02:02 PM »

hehe dobro nam dosho  matorac, pretpostavljam da ovo znaci da su okovi ispita pali BigGrin hehe

osecaj se kao kod kuce hheehe

wavecontrol
Novi Korisnik
*

no trance no life!!

View Profile WWW
« Reply #23 on: July 29, 2008, 01:04:28 AM »

weeeeeeeeliki pozdraw swimaaaa owdeeeee BigGrin...ja sam damir from sombor city sa sewera bachke...BigGrin...zaljubljen sam u trance muziku wec oko 6-7 godina...postoji mnogo stwari u ziwotu koje su mi bitne ali nista kao muzika i trance uopste...bash zbog te prewelike opsesije poceo sam da se bawim produkcijom sa swojim prijateljem borisom...prwa izdata pesma podrzana je od strane Dj Tiesta koji je "Sunlight" pustio u swojoj radio emisiji Club Life epizoda 066 Smile...takodje za par nedelja sprema se drugi release za "emotive sounds" iz Italije,za koji se isto tako nadamo da ce dobro proci...swe u swemu gajimo ideju o nekom oziwljawanju trens muzike kod nas...
PS. weliki poz za momke iz eastbound-a!...sajt je preteran! Bye

www.myspace.com/wavecontrole Smile

Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #24 on: July 29, 2008, 10:55:27 AM »

dobrodosho josh jednom majstore Smile.

veliki respect za dosadashnji rad, samo napred Wink
kuckamo se Wink

Niks
PulseOne Crew
Sr. Member

View Profile
« Reply #25 on: August 05, 2008, 01:26:01 PM »

weeeeeeeeliki pozdraw swimaaaa owdeeeee BigGrin...ja sam damir from sombor city sa sewera bachke...BigGrin...zaljubljen sam u trance muziku wec oko 6-7 godina...postoji mnogo stwari u ziwotu koje su mi bitne ali nista kao muzika i trance uopste...bash zbog te prewelike opsesije poceo sam da se bawim produkcijom sa swojim prijateljem borisom...prwa izdata pesma podrzana je od strane Dj Tiesta koji je "Sunlight" pustio u swojoj radio emisiji Club Life epizoda 066 Smile...takodje za par nedelja sprema se drugi release za "emotive sounds" iz Italije,za koji se isto tako nadamo da ce dobro proci...swe u swemu gajimo ideju o nekom oziwljawanju trens muzike kod nas...
PS. weliki poz za momke iz eastbound-a!...sajt je preteran! Bye

www.myspace.com/wavecontrole Smile

Welcome!

Meliana
Novi Korisnik
*

View Profile
« Reply #26 on: August 11, 2008, 06:53:27 PM »

Cao svima ja sam Miljana Smile
Obozavam trance naravno i jedva chekam da se uradi neka takva zurkica u Nishu...
bash je fin forum i drago mi je sto mi je neko dao link Tongue
pozz
Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #27 on: August 12, 2008, 08:52:52 PM »

cao Miljana! Dobro nam doshla!

Forum polako ali sigurno raste, trudicemo se da ga obogacujemo sadrzajima koliko mozemo (eh svi ti ispiti... Smile ).. Nadamo se da ces uzivati Wink

... i btw nije nemoguce da se uskoro napravi neko trancey dogadjanje u Nishu Wink

Niks
PulseOne Crew
Sr. Member

View Profile
« Reply #28 on: August 13, 2008, 01:31:04 PM »

Miljana Dobro nam doshla! Smile

pzs
Novi Korisnik
*

<3 BG

View Profile WWW
« Reply #29 on: August 14, 2008, 03:07:20 PM »

Poz svima, nov sam ovde po pozivu Niks-a Smile

I'm addicted to bass and I'm a slave to the dark beat !
Pages: 1 [2] 3 4 ... 15
  Print  

Jump to: