|
Branah
|
 |
« Reply #15 on: May 24, 2008, 01:22:43 PM » |
|
pozdrav svima...mrzi me da tipkam, pa evo ovako...
----------------------------------------------------------- Nenad Djordjevic alias DaLtOn was born in Krusevac, where he finished primary school. In Zagreb (the capital of Croatia) along with his twin brother Dejan, he finished high school, and heard first rave sounds which he brought back to Krusevac. As a djs they made first rave party in Krusevac, which was one of the first in ex-yu, on the 27th of March 1994. Known as d.j. DaLtOns 1 & 2 they started to play goa trance, and worked with famous names from Macedonia, Greece and Serbia... For two years they worked as d.j.s in Greece! Worked in Croatia, Greece, Serbia, Bulgaria, Macedonia...In Bulgaria @ YOUTH festival in Gabrovo. special thanks 2 my bro Dejan, my friend DJ Costas, RED CAFE,(Katerini, Greece) ... special thnx:TECHNOGNOSIA TEAM (Greece), DJ TONY (Greece), WRCrew (Macedonia), Cosmic tribe (Serbia), I.C.F.S (Macedonia), nesto novo (Rijeka - Croatia), RI DISTORTION CREW ( Rijeka -Croatia) ...etc
poz za Branu i respekt za celu pricu... greetz from Rijeka ^ dobrodoshao  respect i tebi  . Kad ces ovamo?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cosmic tribe
Novi Korisnik
love 'n' light
|
 |
« Reply #16 on: May 24, 2008, 02:08:45 PM » |
|
kada me pozovu  ma trebam poceti sa nekom sljakom...od toga sada sve zavisi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niks
|
 |
« Reply #17 on: May 25, 2008, 10:05:09 PM » |
|
----------------------------------------------------------- Nenad Djordjevic alias DaLtOn was born in Krusevac, where he finished primary school. In Zagreb (the capital of Croatia) along with his twin brother Dejan, he finished high school, and heard first rave sounds which he brought back to Krusevac. As a djs they made first rave party in Krusevac, which was one of the first in ex-yu, on the 27th of March 1994. Known as d.j. DaLtOns 1 & 2 they started to play goa trance, and worked with famous names from Macedonia, Greece and Serbia... For two years they worked as d.j.s in Greece! Worked in Croatia, Greece, Serbia, Bulgaria, Macedonia...In Bulgaria @ YOUTH festival in Gabrovo. special thanks 2 my bro Dejan, my friend DJ Costas, RED CAFE,(Katerini, Greece) ... special thnx:TECHNOGNOSIA TEAM (Greece), DJ TONY (Greece), WRCrew (Macedonia), Cosmic tribe (Serbia), I.C.F.S (Macedonia), nesto novo (Rijeka - Croatia), RI DISTORTION CREW ( Rijeka -Croatia) ...etc
poz za Branu i respekt za celu pricu... greetz from Rijeka
pozdrav i dobro nam doshao !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brankko
|
 |
« Reply #18 on: May 29, 2008, 12:20:12 PM » |
|
poz za Branu i respekt za celu pricu... greetz from Rijeka
Pozdrav komsho! Dobro nam dosh'o... Greetz 2 u 2  p0z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boykovich
Novi Korisnik
|
 |
« Reply #19 on: June 03, 2008, 12:55:33 PM » |
|
Tjiao, ja sam Veljko Boykovich...pa nisam bash manijak za elektronskom muzikom, ja sam neshto gore..ali samo electro..dok trance mozhe da upadne kad nisam raspolozhen...i ja gledam da pochnem sa ozbiljnijim poslom...chim nabavim opremu (tj. chim mi Branah da celokupna primanja tokom ovog leta) zopppppp 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Makana
Novi Korisnik
|
 |
« Reply #20 on: June 05, 2008, 07:51:17 PM » |
|
Cao svima. Ja sam Marina iz Nisha, drugarica Eastbound-a ( moram da se pohvalim Brana,sta cu  ), slusam ono sto i svi ovde  i jedva cekam da dodju i u Nis. Drago mi je da vas vidim sve ovde,neke znam sa chill-a a neke ovako. Pozzz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
manatee
|
 |
« Reply #21 on: July 17, 2008, 03:18:37 AM » |
|
pozdrav svima..meni ne treba predstavljanje ja sam vec poznat  lol veliki pozdrav za drugare iz eastbound-a....a posebno za drugaricu makanu..  od aprila nisam imao net...moralo da se uci za jun lol2...ali evo ponovo jashem vidim da ste se dosta potrudili oko foruma i uopshte oko celog sajta.....nadam se da ce samo da tera  kao i makana i ja sam iz nisha....nisam ovisnik o muzici ovisnik sam o alkoholu...a muzikom se lecim lol3 mnogo mi dugacak post....ko je stigo do kraja...svaka ti cast na strpljenju lol4 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Branah
|
 |
« Reply #22 on: July 17, 2008, 01:02:02 PM » |
|
hehe dobro nam dosho matorac, pretpostavljam da ovo znaci da su okovi ispita pali  hehe osecaj se kao kod kuce hheehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wavecontrol
Novi Korisnik
no trance no life!!
|
 |
« Reply #23 on: July 29, 2008, 01:04:28 AM » |
|
weeeeeeeeliki pozdraw swimaaaa owdeeeee  ...ja sam damir from sombor city sa sewera bachke...  ...zaljubljen sam u trance muziku wec oko 6-7 godina...postoji mnogo stwari u ziwotu koje su mi bitne ali nista kao muzika i trance uopste...bash zbog te prewelike opsesije poceo sam da se bawim produkcijom sa swojim prijateljem borisom...prwa izdata pesma podrzana je od strane Dj Tiesta koji je "Sunlight" pustio u swojoj radio emisiji Club Life epizoda 066  ...takodje za par nedelja sprema se drugi release za "emotive sounds" iz Italije,za koji se isto tako nadamo da ce dobro proci...swe u swemu gajimo ideju o nekom oziwljawanju trens muzike kod nas... PS. weliki poz za momke iz eastbound-a!...sajt je preteran! www.myspace.com/wavecontrole 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Branah
|
 |
« Reply #24 on: July 29, 2008, 10:55:27 AM » |
|
dobrodosho josh jednom majstore  . veliki respect za dosadashnji rad, samo napred kuckamo se 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niks
|
 |
« Reply #25 on: August 05, 2008, 01:26:01 PM » |
|
weeeeeeeeliki pozdraw swimaaaa owdeeeee  ...ja sam damir from sombor city sa sewera bachke...  ...zaljubljen sam u trance muziku wec oko 6-7 godina...postoji mnogo stwari u ziwotu koje su mi bitne ali nista kao muzika i trance uopste...bash zbog te prewelike opsesije poceo sam da se bawim produkcijom sa swojim prijateljem borisom...prwa izdata pesma podrzana je od strane Dj Tiesta koji je "Sunlight" pustio u swojoj radio emisiji Club Life epizoda 066  ...takodje za par nedelja sprema se drugi release za "emotive sounds" iz Italije,za koji se isto tako nadamo da ce dobro proci...swe u swemu gajimo ideju o nekom oziwljawanju trens muzike kod nas... PS. weliki poz za momke iz eastbound-a!...sajt je preteran! www.myspace.com/wavecontrole  Welcome!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meliana
Novi Korisnik
|
 |
« Reply #26 on: August 11, 2008, 06:53:27 PM » |
|
Cao svima ja sam Miljana  Obozavam trance naravno i jedva chekam da se uradi neka takva zurkica u Nishu... bash je fin forum i drago mi je sto mi je neko dao link  pozz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Branah
|
 |
« Reply #27 on: August 12, 2008, 08:52:52 PM » |
|
cao Miljana! Dobro nam doshla! Forum polako ali sigurno raste, trudicemo se da ga obogacujemo sadrzajima koliko mozemo (eh svi ti ispiti...  ).. Nadamo se da ces uzivati  ... i btw nije nemoguce da se uskoro napravi neko trancey dogadjanje u Nishu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niks
|
 |
« Reply #28 on: August 13, 2008, 01:31:04 PM » |
|
Miljana Dobro nam doshla! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pzs
Novi Korisnik
<3 BG
|
 |
« Reply #29 on: August 14, 2008, 03:07:20 PM » |
|
Poz svima, nov sam ovde po pozivu Niks-a 
|
|
|
|
|
|
I'm addicted to bass and I'm a slave to the dark beat !
|
|
|
|