Hello Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Pulseone Sessions epizoda 001, gost Storyteller! 6ti Maj u 17 sati na Pure.FM!  (Read 2035 times)
Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« on: May 02, 2008, 10:40:03 PM »

Ovog meseca premijerno se emituje nova radio emisija Pulseone Sessions na radiju Pure.FM. Trudi?emo se da vam predstavimo najbolje iz progressive trance i house žanrova, sa kvalitetnim gostima svakog meseca.

Mladi Holandski DJ/Producent Matthijs Breijer poznatiji kao Storyteller prvi je gost naše radio emisije. Po?eci njegovog bavljenja muzikom vezuju se za sredinu devedesetih kada Matthijs otkriva svet tadašnjeg još uvek nerazvijenog producentskom softvera, ?ijim razvojem i on napreduje. No, Matthijs se nije zadržavao samo na softveru, fokusirao se i na kompoziciju i muzi?ku teoriju, izgradivši svoj danas prepoznatljivi stil – sa ?ak 13 izdanja, me?u kojima su i 2 EP-a (Shutdown / Restart i The Storyteller), Matthijs uspeva da se ustoli?i kao jedno od važnijih imena na velikim house i trance izdava?kim ku?ama kao što su Curvve, Enhanced Recordings, Deep Blue Records, Toes in the Sand i Cloud 9. Njegove numere su tako?e dospele na nekoliko kompilacija uklju?uju?i ‘Gareth Emery -The Podcast Annual 2007’ i ‘The Enhanced Collection Series’ sa Enhanced etikete. Njegova izdanja dobila su podršku nekih od najve?ih imena današnje DJ scene, me?u kojima su Paul van Dyk, Armin van Buuren, Hernan Cattaneo, Gareth Emery i Menno de Jong, dok je uz bok producirao i pravio remikse za imena kao što su Eelke Kleijn, Elevation, Vadim Zhukov, DJ Tarkan, Gabriel Batz, Mohawk, Temple One, Emersia i Supüer.

Sa samo 23 godine, Storyteller je vrlo uspešan i kao DJ – talenat su brzo prepoznali ljudi sa Globalbeats FM radija gde ima nedeljni show “Sunday Nightflights with Storyteller”, kao i na Pure.fm radiju “I Got Music on my Mind” . Tokom svoje kratke karijere dobio je priliku da radi sa imenima kao što su Menno de Jong i Sied van Riel na velikim trance doga?ajima u Holandiji.

Za više informacija posetite njegov websajt www.storytellermusic.nl kao i Myspace http://www.myspace.com/storytellermusic .

PETAR
Novi Korisnik
*

View Profile
« Reply #1 on: May 06, 2008, 11:39:31 AM »

Aaa lepo,lepo.Slusham vecheras Wink

Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #2 on: May 06, 2008, 03:19:31 PM »

Vazi matori BigGrin
cujemo se ovih dana za promociju treka

PETAR
Novi Korisnik
*

View Profile
« Reply #3 on: May 06, 2008, 04:13:03 PM »

Auh drugari puno je 128 kbps za mene,nemosh slushati,al bice sharovano,zar ne..?   BigGrin
Niks
PulseOne Crew
Sr. Member

View Profile
« Reply #4 on: May 06, 2008, 05:00:19 PM »

Auh drugari puno je 128 kbps za mene,nemosh slushati,al bice sharovano,zar ne..?   BigGrin
Bice share :]

Goku
Novi Korisnik
*

View Profile
« Reply #5 on: May 06, 2008, 05:57:56 PM »

eh stigao sam samo kad' je storyteller
kad ce tracklista? )
nadam se da je sve proslo okej...
Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #6 on: May 06, 2008, 07:48:00 PM »

nesto zeza forum ne mogu da vam pastujem tracklistove, ali imate ovde
www.myspace.com/pulseoneorg
Imate u Blogu
Hvala svima koji su slushali BigGrin. Uskoro download linkovi

Goku
Novi Korisnik
*

View Profile
« Reply #7 on: May 06, 2008, 09:00:05 PM »

Branah, pisao sam ti na yahoo-u. ocekujem odgovor...)
Johnny
Novi Korisnik
*

View Profile
« Reply #8 on: May 06, 2008, 10:40:35 PM »

Ajde brze te linkove..
Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #9 on: May 06, 2008, 10:45:51 PM »

evo za sad Rapid linkova, ali bice uskoro direktan chim ga bacimo na nash server. Nemojte da shirite ove linkove sa strane, posto cemo uskoro da imamo full link BigGrin

http://rapidshare.com/files/112796617/Eastbound_-_Pulseone_Sessions_001__May_06_2008__On_Pure.FM.mp3.html

http://rapidshare.com/files/112798722/Storyteller_-_Pulseone_Sessions_001_Guestmix__May_06_2008__On_Pure.FM.mp3.html

Dj_Wicked
Novi Korisnik
*

PsychedelicTrance

View Profile
« Reply #10 on: May 08, 2008, 06:15:11 PM »

E znachi slawa mi bila kada je bio live...i ono puna mi gajba...JA REKO TISHINA BRE SWI OWO SU RADILI MOJU DOBRO DRIGARI...i tom trenutku tajac...Samo se Trance chuje..
znachi slusham i najezio sam se jer znam da ste wi pushtate.. Wink Wink Wink

MUSIC IS HARMONY, HARMONY IS PERFECTION, PERFECTION IS OUR DREAM AND OUR DREAM ARE YOU...."""
www.myspace.com/safira87
www.myspace.com/ultratechmusic
misha_za
Novi Korisnik
*

Electronic music lover... :)

View Profile WWW
« Reply #11 on: May 09, 2008, 06:59:24 PM »

matori..... cujem isprzili ste do jaja.... svaka cast..... samo napred.... ae sutra svi kod mene na rodjendan..... Smile)))))))))))))))))

Misha
brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #12 on: May 10, 2008, 12:58:55 PM »

Samo ak' imas 'ladog vopsa Wink

Pages: [1]
  Print  

Jump to: