Evo da vidite kako nam je bilo na Hernanu #2 ove godine, u slikama i tonovima

1. Snimak od skoro 10min koji je sjajan pokazatelj repertoara koji je Hernan izvrteo,
od deep-a, do tvrdjeg progresiva (cak opipavsi i granice trensa na trenutke, kao nekada) i tech-a:
2. Snimak koji ne treba slusati, jer nema veze sa Hernanom,
vec gledati jer je najsjajniji video koji do sada videh ako cemo o odslikavanju realnosti atmosfere,
iako sam bila tamo, u prvim redovima opet prezivljavajuci hiljade emo-gromova, ovde to deluje 10x jace:
Sto se zurke tice, ja sam jos uvek bez teksta,
ono sto je sigurno - najbolji Hernan u mom zivotu!!!!!!!!!!!!!!!!

SKC je bio toliko jak i toliko brutalno dobar da sam imala strasnu predrasudu da ovo,
s obzirom na "komercijalnost" dogadjaja nece biti ni blizu, covek je pokazao da ga ne zanima ko ga dovodi,
kakav je povod i kakvi su bakraci.. vec samo muzika i ljudi koji ga inspirisu ili ne,
dali smo sve da vajb koji saljemo ka njemu bude na nivou iako je bilo mnogo "pogresnih" u publici, ipak, ocigledno je ono dobro pobedilo i bilo i vise nego dovoljno da Hernan, uz malu pomoc vremenskih prilika napravi GROM! nije smetalo ni lose vreme, ni kisa.. ni par pljuskova neverovatnog intenziteta, igralo se bez prestanka, aplaudiralo, zmurilo, smejalo i toliko pozitivine energije u mokrim majicama i mokroj kosi da je sve jednostavno bilo samo - savrseno. svaka druga rec bi naruzila opis..
..nikada nije bio jaci i kvalitetniji, ovaj set cu pamtiti do kraja zivota! <3