Jahaha.. izbacicu sigurno
Planirala, samo da prodje jos taj neki jedan reprizni termin valjda nocas,
i okacicu sutra 100% iz postovanja prema par artist-a koji su poklonili trekove

..i koje stvarno izuzetno izuzetno izuzetno volim i postujem, bice i sa njima saradnje uskoro btw.. mozda i ozbiljnije

Hvala za lep komentar, to upravo i pokusavam da izvedem nekako. . da teram po svom i proguram tu dubinu nekako, bez obzira na trendove i bez obzira na to sto je progresiv danas MNOGO drugaciji od onog kakav je bio kada sam pala na celu tu pricu, i ujedno mnogo drugaciji od onog kakvim ga ja licno najvise volim
(mada bih ja rekla da je to bilo i pre 2004-5te... bar ja pamtim zlatan period 2001-2002, blistave GU kompilacije tadasnjice i razarajuce dobri setovi decaka poput Seaman-a, Digweed-a, Sashe, Deep Dish etc etc..)
Lepo sto se zadesilo tako da paralelno izbacim 2 meni potpuno drugacija seta, Subliminal Cacophony je progresiv danasnjice.. Deepsessions je progresiv! jednostavno

ne mogu da kazem da je nesto bolje nesto losije.. oba su dobra, ali
na svoj nacin.
Licno meni i mom sentimentalitetu vise pashe Deepsessions i zvuk i emocija koju nosi u sebi, bas zbog te dubine..i hvala ljudima koji su prepoznali zvuk i ponudili taj monthly show i dali mi prostora da ne odustajem od ovog zvuka jer to upravo zele da plasiraju, ne kakofoniju.

sto ne znaci da nece biti i kakofonija naravno, ali ne na toj emisiji
eto,
navozala me tvoja prica pa sam se rasplinula bas lepo....