Hello Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: N-tchbl @ Deepsessions - Episode 009 guestmix [1.june 2009] on Pure.FM  (Read 2136 times)
N-tchbl
Pulseone Regular

i:FACE Agency

View Profile WWW
« on: June 02, 2009, 11:48:11 AM »

Broadcasted on 1st of June 2009.
on Pure.FM

Genre: Deep/Dark Progressive
Lenght: 1hr
Quality: 192kbps

Tracklist:

1. Jake Benson - I'm Alone feat. K-Lee (original mix)
2. Fady Ferraye - A Girl With A Cello On A Bike (original mix)
3. David Kassi - Paralyzed In Heaven (Big Al & Dr Tang Re-Dub)
4. Dj Taucher - Just Like You (Nicholas Van Orton mix)
5. Topo & Mirel J - Voice From The Underground (Robert K & Krisztian remix)
6. Freya - You Don't Know (Hassan Rassmy & Sarp Yilmaz remix)
7. Carl Jurgens - Tulip Sunset (original mix)
8. Faskil - Rezi (Bambaat Remix)

http://rapidshare.com/files/237438902/N-tchbl_-_Deepsessions_-_Episode_009_on_Pure.FM__1.june.20009_.mp3

Povratak u N-tchbl realnost  BigGrin
btw, jedna vest - dobih monthly show, sa dark prefiksom, tako da se slusamo od sada pa na dalje bar jednom mesecno Smile
..u junu jos 2 seta O.o - 16og otvaranje show-a "Subliminal"  i oko 25og negde MCast gostovanje,
slusamo se O.o

Cool
« Last Edit: June 03, 2009, 01:49:41 PM by N-tchbl » Logged

brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #1 on: June 02, 2009, 03:33:48 PM »

Downloading...

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #2 on: June 02, 2009, 07:09:48 PM »

btw, jedna vest - dobih monthly show, sa dark prefiksom, tako da se slusamo od sada pa na dalje bar jednom mesecno Smile

kao prvo, svaka chast na rezidenturi. zhelim ti puno uspeha  Bye

drugo, miks mi se jakojako svidja. evo ide vec chetvrti put danas Happy

pojavom progresivnog pravca, haus muzika je dobila ono shto joj je nedostajalo - dubinu. nakon shto je pravac dostigao svoj vrhunac negde 2004.-2005., stvari su krenule drugachijim tokom, te je proggy house izgubio na inventivnosti i originalnosti, preuzevshi crte drugih zhanrova EDMa koji su polako ulazili u trend. e, sad, kakve ima sve ovo veze s Deepsessions - Episode 009 guestmix? vrlo jednostavno, tvoj miks se stilski odlichno nadovezuje na taj izuzetan period progressive house-a, a da pri tom zvuchi vrlo moderno.  Cool

ipak, zamerka - ne budi Kintar, vec okachi treklistu  Laughing
« Last Edit: June 02, 2009, 07:25:48 PM by involver » Logged

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #3 on: June 02, 2009, 10:56:22 PM »

Jahaha.. izbacicu sigurno BigGrin
Planirala, samo da prodje jos taj neki jedan reprizni termin valjda nocas,
i okacicu sutra 100% iz postovanja prema par artist-a koji su poklonili trekove Smile ..i koje stvarno izuzetno izuzetno izuzetno volim i postujem, bice i sa njima saradnje uskoro btw.. mozda i ozbiljnije BigGrin

Hvala za lep komentar, to upravo i pokusavam da izvedem nekako. . da teram po svom i proguram tu dubinu nekako, bez obzira na trendove i bez obzira na to sto je progresiv danas MNOGO drugaciji od onog kakav je bio kada sam pala na celu tu pricu, i ujedno mnogo drugaciji od onog kakvim ga ja licno najvise volim Smile
(mada bih ja rekla da je to bilo i pre 2004-5te... bar ja pamtim zlatan period 2001-2002, blistave GU kompilacije tadasnjice i razarajuce dobri setovi decaka poput Seaman-a, Digweed-a, Sashe, Deep Dish etc etc..)

Lepo sto se zadesilo tako da paralelno izbacim 2 meni potpuno drugacija seta, Subliminal Cacophony je progresiv danasnjice.. Deepsessions je progresiv! jednostavno BigGrin ne mogu da kazem da je nesto bolje nesto losije.. oba su dobra, ali na svoj nacin. Smile
Licno meni i mom sentimentalitetu vise pashe Deepsessions i zvuk i emocija koju nosi u sebi, bas zbog te dubine..i hvala ljudima koji su prepoznali zvuk i ponudili taj monthly show i dali mi prostora da ne odustajem od ovog zvuka jer to upravo zele da plasiraju, ne kakofoniju. Smile sto ne znaci da nece biti i kakofonija naravno, ali ne na toj emisiji BigGrin

eto,
navozala me tvoja prica pa sam se rasplinula bas lepo.... InLove

BigGrin

brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #4 on: June 03, 2009, 12:10:41 AM »

Evo i mene da se javnem sa komentom.

Skroz mi se 'dja mix... I kako se blizi kraju sve je bolji... evo kao sad uzeo kao da ucim malo i vrti mi se u pozadini...

I da, cekam tracklist Wink

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #5 on: June 03, 2009, 01:50:44 PM »

treklist dodat BigGrin

a posvetu i objasnjenje za taj potez procitajte ovde Smile

sreca radost uzivancija!!!! BigGrin

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #6 on: June 03, 2009, 08:29:15 PM »

(mada bih ja rekla da je to bilo i pre 2004-5te... bar ja pamtim zlatan period 2001-2002, blistave GU kompilacije tadasnjice i razarajuce dobri setovi decaka poput Seaman-a, Digweed-a, Sashe, Deep Dish etc etc..)

upravo tako! Secam se da mi je Seaman dugo bio broj 1. GU kompilacije su bile pojam i uzor, neka vrsta putokaza u kom pravcu ide EDM.

kad sam rekao da je zhanr dostigao vrhunac 2004-2005, mislio sam u smislu "to je to, dalje ne mozhe", pa je krenulo sa onom prichom koju sam vec naveo. meni se svidja progresiv kakav je i danas, ali ipak... pre 5 i vishe godina su setovi imali dushu, emociju. danas je to mnogo redje.

i ovi nadrndani didzejevi sto ne daju trekliste su bas out Happy

Kintar_and_Rex_-_Pulseone_Sessions_011_Guestmix_on_PureFM_-_03-Mar-2009

staaaaaaaaa jeeeeee na 30om minutuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Blink Blink Blink

Quote from: N-tchbl
I'm not planning on sharing tracklists anymore, this is some kind of a last time

???  Blink

RobbieM
Sr. Member

Talkin' PROGRESSIVE

View Profile WWW
« Reply #7 on: June 03, 2009, 10:20:06 PM »

E ja vishe necu da te hvalim! Tongue

Samo cu reci: O.P.R.A.L.A.!!!!

Yesterday is a memory, tomorrow is a mystery, but today...
Today is a gift!!! That's why they call it the "present"!!!
Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #8 on: June 03, 2009, 10:58:55 PM »

Jake Benson cjale Smile - vrteli smo faded sun remix koji je stigao kao promo, opasna stvar
nisam jos skinuo ne radi mi net kuci ali cim bude u winampu javljam utiske zivota Smile

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #9 on: June 03, 2009, 11:09:42 PM »

kad sam rekao da je zhanr dostigao vrhunac 2004-2005, mislio sam u smislu "to je to, dalje ne mozhe",

100% agree!!
ali hajde da se trudimo !!! BigGrin

???  Blink

pa enoooooooo, stavila saaaaam BigGrin InLove
necu ih deliti okolo stvarno, delicu ovde.. i na alexovom forumu , na spoljasnjim sajtovima necu danas sam kucala negde i razlog.. a mislim da sam i ovde pomenula jednom da sam cula skoro pa identican set mom "Illusions"-u pa cu gledati da malo cuvam sastojke od vetrenja da ne bi svi poceli da mirisemo isto BigGrin
to ne ubraja drage drugare nikako.. niti bilo sta slicno BigGrin kao ni situacije kada na mixu ima puno trekova ljudi koji su dragi prijatelji i koje ne bih volela da ne spomenem, kao Rassmy i Kriszt sada, jer generalno mislim da je to sasvim neka logicna stvar, kako bi producenti imali fidbek + zaradjivali nesto od svog rada, kad vec ostatak sveta ne zaradjuje.. BigGrin

@Robbie

H.V.A.L.A! ...... PUNO!!!!!!!!! BigGrin BigGrin BigGrin
znaci mi puno puno.
... sve ovo, indeed.. InLove
« Last Edit: June 03, 2009, 11:15:22 PM by N-tchbl » Logged

brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #10 on: June 05, 2009, 12:10:49 AM »

6. Freya - You Don't Know (Hassan Rassmy & Sarp Yilmaz remix)
Ova stvar mi se mnogo svidja. Odlicna je! Wink

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #11 on: June 05, 2009, 12:34:48 AM »

mhm... moj omljeni majski ep Smile
cekiraj ceo paket i ostali rmx-i su perfektni samo se ovaj najvse uklapao u DS.. Wink

Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #12 on: June 08, 2009, 03:15:29 PM »

ja napokon stigao da poslusam, i nemam posebno sta da dodam Smile. kao i svaki do sada, jasna pricha i prepoznatljiv stil - sve u svemu odlicna voznja Smile. keep up the good work!

Fady Ferraye - A Girl With A Cello On A Bike (original mix) - kako sam ovo propustio u zivotu nije mi jasno Smile odlicna stvar.

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #13 on: June 09, 2009, 03:36:07 PM »

hvala svima drugari Smile
sto se mene tice, gotov je MCast set.. jos da se oficijalno pusti u promet i mogu se povuci za snimanje guestmix setova bar 2 meseca, bilo ih je previse u zadnjih mesec dana.. prvo, a drugo.. mislim da je to sto ce MCast dobiti od mene najbolje moje parce muzike ikada, tako da.. pusticu da slegne neko vreme i prezhiva se...... stay tuned Smile

Bye

brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #14 on: June 09, 2009, 11:26:49 PM »

Great work N-tchbl!

Zasluzila si odmor... U iscekivanju svezih mixeva, slusacemo ove 'stare' dobre Wink

p0z

Pages: [1] 2
  Print  

Jump to: