Hello Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: nezaboravni trenuci klabinga u Srbiji :)  (Read 1168 times)
involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« on: June 28, 2009, 04:53:45 PM »

evo vam tema za razmishljanje: da li postoji neki trenutak koji vam je posebno ostao urezan u secanju sa zhurki u Srbiji?

pri tom, ne mislim na zhurku u celini, vec na neki detalj, momenat... dakle, krajnje je subjektivna tema. mozhda su se svi oko vas smorili, mozhda je zhurka prema svima propala, ali vama je ostao neki jak utisak zbog nechega. i da, iskljuchivo se trazhe pozitivni utisci.  Wink

evo od mene, bez nekog reda...

- bakljada na koncertu grupe The Prodigy u Hali Pionir, 8. decembra 1995.

- znam da iz ove perspektive zvuchi chudno, ali... nastup Davida Moralesa na Exitu 2002. i momenat kada sunce izlazi iza oblaka uz pesmu Another Chance Roger Sancheza.

- Pleasures #08, maj 2005, koji je premeshten iz Barutane u SKC zbog kishe. prvi put u Srbiji Hernan Cattaneo. zhurka pochela blago, svi po coshkovima, bez prevelike euforije. i onda iznenada, tek malo posle ponoci, za dekove izlazi Hernan koji ne sluti ama bash nishta. odjednom, masa poludi, pochinje vika, svi se nabijaju u onaj prostor oko pulta. pojavljuju se devojke u argentinskim dresovima i likovi koji mashu Hernanovim plochama. a gosn Cattaneo nema pojma shta ga je snashlo, zabezeknuto i uplasheno gleda u publiku. posle krecu osmesi i zhurka koja se ne zaboravlja...

-... a da je tako bilo do kraja pobrinuo se Matthew Dekay. dakle, isto mesto, ista zhurka, negde posle 3 ili ko ce ga znati, vishe se ne secam... hipnoza uz Hernana i mozhda koja flasha vishka su uchinili svoje. tek, Matthew, ako se ne varam takodje premijerno u SRB, treba da pochne svoj set. chovek stoji sa strane, cheka da se dj pre njega pozdravi sa publikom i zagonetno se smeshka. mozhe se primetiti da neshto sprema. a onda hvata se plejera i pushta Snap - Exterminate. auuuuu... pokushavam da proverim koliko visoko mogu da skochim, a glas me je ionako vec odavno izdao.

- na jednoj drugoj temi sam ovo vec pominjao. Tiesto zavrshava svoj nastup u Beogradu, decembra 2005. i neposredno pred kraj "baca" nekoliko izuzetnih trekova i taj "chuveni", koji sam tek pre neki dan otkrio kako se zove. na video bimu iza njega more sa talasima, a melodija pesme mi ostaje u glavi skoro chetiri godine iako sam je samo jednom chuo.

Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #1 on: July 02, 2009, 12:45:20 AM »

- Faithless koncert 2004te sa otprilike 3 bisa, u paklenoj vrucini hale na nbg i totalno tribal atmosfere za we come one! svi po prst u vis, nezaboravno

- Underworld na exitu 2005, cowgirl kao jedna od prvi pesama i instant zapaljeni ljudi, toliko da su me za nekih 10 sekundi pomerili za preko 5 metara u stranu od mesta gde sam bio Smile koji haos ceo nastup!

brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #2 on: July 02, 2009, 01:27:34 AM »

Uhh prvo gubljenje na nekom od vecih nastupa: EXIT 2006 Fatboy Slim. Mrtvi umorni, jer smo setali ceo dan po NSu pa obilazili sve stejdzeve i na kraju nas uhvatila kisa pa samo sat vremena proveli u muzeju Smile posle toga po najvecem blatu slusali Ladytron na main stage-u... Stojimo tu u guzvi, cekamo Fatboy-a i umiremo koliko nas bole noge... ja cupkam, leva pa desna... i samo cekam da se sve zavrsi da krenem kuci... oko 24h krece Fatboy Slim i svi od jednom pocinjemo da skacemo kao nezdravi... ruke nisam spustio skoro 2h... U medjuvremenu nisam ni pomislio da mme bole noge... Covek je pravio takavu atmosferu da to nije normalno... Vecno cu pamtiti taj nastup!
Posle toga smo se po onom blatu odvukli do Dance Arene gde smo (cini mi se) stigli na Sashu i nastavili ludovanje... Negde oko 6h smo i dalje skakali (a jos u 22h su nas noge otkidale da smo je2 stajali)... 10 dana mi je trebalo da se povratim posle toga BigGrin

Kad sam vec kod EXIT-a 06, da nema neko set od Hernán Cattáneo-a sa tog EXIT-a? Skoro sam cuo deo na radiju i uzasno mi se svideo.

Jos jedan nastup koji je ostavio urezano mesto u memoriji, ne toliko zbog performensa vec zbog desavanja na istom, je The Prodigy sa EXIT-a 07. Bili smo u drugom redu od bine (u sredini) kad su krenuli. Posle 5-10 min je pocela takva sutka i guranje mase da sam u onom stiskanju levo-desno (znate ono kad se svi nagnu na tebe) 3x u intervalu od 15 minuta izgubio i nasao patiku. Neko mi stane na nogu, masa me odbaci 2m dalje i ostanem bez patike... Onda krene kontra talas i noga mi ponovo upadne u patiku... LUDILO!
Secam se da smo posle toga 45min kroz tu guzvu pokusavali da izadjemo iz mase sa main stage-a i da su drugarici skroz razyebali pirsing, pocelo je da joj krvari... i onda se srusila ograda od puta za backstage-a, pa smo tu izasli i popeli se na onu konstrukciju za osvetljenje BigGrin Bese ludo...

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #3 on: July 02, 2009, 03:51:24 PM »

Kad sam vec kod EXIT-a 06, da nema neko set od Hernán Cattáneo-a sa tog EXIT-a? Skoro sam cuo deo na radiju i uzasno mi se svideo.

Fatboy i Sasha su bili na Exitu 2005, a Hernan i Nick sledece godine  Wink imam je set od Hernana, samo moram da ga iskopam negde. koliko se secam nije ceo snimljen, vec iz delova. provericu, pa cu ti okachiti  Smile

Neko mi stane na nogu, masa me odbaci 2m dalje i ostanem bez patike... Onda krene kontra talas i noga mi ponovo upadne u patiku... LUDILO!

naravouchenije - vezuj pertle ubuduce  Laughing

brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #4 on: July 02, 2009, 11:57:29 PM »

A da, to je bio 6. EXIT po radu, a '05 je godina... U svakom sl. ako nadjes taj set okaci ga...

Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #5 on: July 03, 2009, 01:17:27 PM »

da bre na Fatboyu smo bili zajedno, gackali smo po onim barama ko blesavi Smile. atmosfera je bila preterana, mada sam ja bio mrtav umoran posto sam prethodna dva dana istroshio baterije, sto je najveca steta jer sam morao da zapalim na pola Sashinog seta da spavam Sad (to je nezaboravni negativni trenutak klabinga u Srbiji Smile )

brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #6 on: July 03, 2009, 01:43:33 PM »

Haha da tacno ti si tad zapalio... a mi ostali da se truckamo sa onim nagutanim englezima Smile

Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #7 on: July 04, 2009, 02:48:50 AM »

ma idi htedoh da umrem tamo Smile bilo je nemoguce vise izdrzati... eventualno mozda sa nekom hemijom, al kocegaznati

Pages: [1]
  Print  

Jump to: