evo vam tema za razmishljanje: da li postoji neki trenutak koji vam je posebno ostao urezan u secanju sa zhurki u Srbiji?
pri tom, ne mislim na zhurku u celini, vec na neki detalj, momenat... dakle, krajnje je subjektivna tema. mozhda su se svi oko vas smorili, mozhda je zhurka prema svima propala, ali vama je ostao neki jak utisak zbog nechega. i da, iskljuchivo se trazhe pozitivni utisci.

evo od mene, bez nekog reda...
- bakljada na koncertu grupe The Prodigy u Hali Pionir, 8. decembra 1995.
- znam da iz ove perspektive zvuchi chudno, ali... nastup Davida Moralesa na Exitu 2002. i momenat kada sunce izlazi iza oblaka uz pesmu Another Chance Roger Sancheza.
- Pleasures #08, maj 2005, koji je premeshten iz Barutane u SKC zbog kishe. prvi put u Srbiji Hernan Cattaneo. zhurka pochela blago, svi po coshkovima, bez prevelike euforije. i onda iznenada, tek malo posle ponoci, za dekove izlazi Hernan koji ne sluti ama bash nishta. odjednom, masa poludi, pochinje vika, svi se nabijaju u onaj prostor oko pulta. pojavljuju se devojke u argentinskim dresovima i likovi koji mashu Hernanovim plochama. a gosn Cattaneo nema pojma shta ga je snashlo, zabezeknuto i uplasheno gleda u publiku. posle krecu osmesi i zhurka koja se ne zaboravlja...
-... a da je tako bilo do kraja pobrinuo se Matthew Dekay. dakle, isto mesto, ista zhurka, negde posle 3 ili ko ce ga znati, vishe se ne secam... hipnoza uz Hernana i mozhda koja flasha vishka su uchinili svoje. tek, Matthew, ako se ne varam takodje premijerno u SRB, treba da pochne svoj set. chovek stoji sa strane, cheka da se dj pre njega pozdravi sa publikom i zagonetno se smeshka. mozhe se primetiti da neshto sprema. a onda hvata se plejera i pushta Snap - Exterminate. auuuuu... pokushavam da proverim koliko visoko mogu da skochim, a glas me je ionako vec odavno izdao.
- na jednoj drugoj temi sam ovo vec pominjao. Tiesto zavrshava svoj nastup u Beogradu, decembra 2005. i neposredno pred kraj "baca" nekoliko izuzetnih trekova i taj "chuveni", koji sam tek pre neki dan otkrio kako se zove. na video bimu iza njega more sa talasima, a melodija pesme mi ostaje u glavi skoro chetiri godine iako sam je samo jednom chuo.