Hello Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: Mixmag intervju - Tiesto  (Read 1699 times)
Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« on: August 01, 2009, 11:54:02 PM »

Mickey mouse...  Laughing
ovo pocinje da lici na estradne svadje BigGrin

N-tchbl
Pulseone Regular

i:FACE Agency

View Profile WWW
« Reply #1 on: August 02, 2009, 08:51:34 AM »

Laughing
sta mu dodje onda PVD, paja.. jbt dal svuda mora ta sujeta da postoji BigGrin
postali su i jedan i drugi cheesy miney mouse, ne mickey.. nego ajd' , nek komsiji crkne krava.

btw, bas me iznenadilo ovo za block party, yeah yeah yeahs i sl.. Blink nekako mi to dodje nespojivo sa Tijsovom muzikom, sincerely...

Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #2 on: August 02, 2009, 11:26:16 AM »

izgubili su se obojica poprilicno... ko sto kazes, Bloc party i slicni pokusaji, za mene su bas nekako neuspeli eksperimenti. sa druge strane pvd i njegov buckurish od mashupova, live klavijatura i svacega live uopste nije ni blizu dobrog... al sve u svemu obojica skoro ni t od trancea

cini mi se samo da Armin malo (ali malo) odstupa, slusao sam ga i sinoc na Nature One, dosta trensicnije zvuci, mada sa par glupih vokala i tako toga, ali sve u svemu svideo mi se set (koji je bio vrlo slican ovom u Skoplju)... mada njegov novi "hit" je bruka i sramota - pogledajte ovo Smile

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=6s1XKpiQWiw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=6s1XKpiQWiw</a>

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #3 on: August 02, 2009, 12:54:59 PM »

meni je kompletno novi album bruka i sramota,
ne volim kad neko poredi ovaj talas progtrance-a sa Kolonijom, ali ja pocinjem da ne uvidjam puno razlike Blink
sta je ovo, neki prazan lalala loop u pozadini i vokal tipa Tose Proeski preko (rip) .. pa strasno.

ja sam prestala u zadnje vreme da pratim ASOT-e od kako je izbacio novi album, ne mogu,
call me conservative ali i on je od 2007me (pocetka 8me mozda) otisao u neki jako bljutavi aut da ne mogu,
svakako, ostaju lepe stvari i svakako bih volela da ga cujem gde god i koliko puta god, ali ne mogu da klimam glavom i pravim se da je ok kada je postao trens Ceca.. :/

ovaj klip je zivi dokaz..
..mada opet, slozila bih se da odstupa od PVD-a i Tiesta, njih tek ne mogu.. mnogo duze..

Niks
PulseOne Crew
Sr. Member

View Profile
« Reply #4 on: August 03, 2009, 09:51:12 PM »

Ovaj Arminov trek mi ne prija nimalo ... Bob Sinclair Smile

Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #5 on: August 04, 2009, 08:56:00 AM »

meni je vishe DJ Sammy u kepec varijanti BigGrin

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #6 on: August 04, 2009, 01:40:59 PM »

Laughing

dj Shone.. one and only!

Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #7 on: August 04, 2009, 01:55:04 PM »

jbt dal svuda mora ta sujeta da postoji BigGrin

da ovo zaboravih da quotujem - te estradne price prave jak publicitet- evo i ja sam postovao na forumu i mi razglabamo o tome. to jest o njima ... mozda je to iskljucivi razlog Smile

sta je ovo, neki prazan lalala loop u pozadini i vokal tipa Tose Proeski preko (rip) .. pa strasno.

al neverovatno je da u poslednje vreme ne mozes cuti dobar vocal ... jedino dobro sto sam cuo skoro je Jason Bradberry - Autumn (Shoreliners Remix) (i trek je ubica), inace, svi su toliko jadno loshi da sam postao alergican na bilo kakav vokal Tongue

i da, slazem se sa celim tim tvojim postom sto sam ga iskvotovao BigGrin

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #8 on: August 12, 2009, 12:53:08 AM »

jbt dal svuda mora ta sujeta da postoji BigGrin

samo zamisli koliko je velika ta sujeta, kad se radi o totalnim profesionalcima, pa ona ipak ispliva  Bag

nerviraju me izjave PvDa vec jako dugo. te ja ne vrtim trance, te ja sam trance ikona, te mene ne zanimaju glasanja, a onda mi zatrpava Inbox gde sve treba da ga podrzhim (a ja se potresam zbog toga, jel BigGrin)

s druge strane, jako mi se svidja shto je Tiesto otvoreno rekao da ne stoji samo on iza produkcije, vec da najveci deo tehnichkih stvari radi neko drugi. i jako me je iznenadio izjavom "My hero is Sven Wath". teshke rechi, svaka chast

brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #9 on: August 12, 2009, 01:44:28 AM »

That's why we love him Wink

Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #10 on: August 13, 2009, 08:49:23 PM »

Paul van dyk intervju pitanje

?: Tiësto is also in Vegas playing another club the same night. Why should people consider checking out your set as opposed to his on Sunday?

PvD: I cannot really speak for someone else. The thing is, if you enjoy electronic music that has an intensity in terms of the energy that comes across, but also has those emotional, deep moments—and if you like the cheese left out—then you just come and see me.

http://www.lasvegasweekly.com/news/2009/may/21/candid-interview-paul-van-dyk/

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #11 on: September 17, 2009, 01:12:21 AM »

jbt dal svuda mora ta sujeta da postoji

pazi ovo: u septembarskom broju Mixmaga je postavljeno pitanje didzhejevima "What are the biggest Cream Ibiza anthems of all time?". najvishe glasova je dobio Energy 52 - Cafe Del Mar, pa Nalin & Kane - Beachball.

Paul van Dyk je opushteno glasao za samog sebe, bash kao i Sander van Doorn i Ferry Corsten  Bag chemu to??
« Last Edit: September 18, 2009, 12:36:50 AM by involver » Logged

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #12 on: September 17, 2009, 01:58:21 PM »

ahahahaha.. lol ! Laughing
ali tako je svuda Smile pogledaj samo malu i jadnu Srbiju,
kao da mi imamo neku bogznakakvu scenu.. pa se vecina medjusobno pokopava.. zasto?? pa kako bi satiranjem drugih istakli sami sebe, ne zato sto su prekvalitetni i najbolji, nego zato sto je blacenje drugih linijom manjeg otpora jace sredstvo za isticanje njih samih nego li da se oslanjaju na kvalitet, jednostavno znaju da tu bas.. ne moze da se prodje lako Smile

pogledaj imena koja se non stop vrte (mislim na nase) .. da ne pominjem sada, nije ni bitno,
a gde su oni  (in my opinion) koji su kvalitet??? par entuzijasta ostalo... a svi ostali - napolju... duca, john dee, audionova, ogi gee... to su ljudi koji su napravili nesto od sebe zato sto su zajebali prepucavanja i kur*enja i usredsredili se na ono sto imaju a to je kvalitet, u normalnom svetu to ne moze a da ne prodje zapazeno.. as simple as that.

ne kazem da su pvd i ferry.. u toj grupi, po kvalitetu, ali su svakako na tom jadnom nivou kada vide da nadolaze imena koja ih preklapaju i koja brzinom svetlosti postaju highlight na desavanjima poput ibice i sl.. pa nemaju kako nego da izdizu sami sebe, osipa se publika a oni su navikli da budu u vrhu, which is stupid... . . meni ta glasanja i liste i slicne nebuloze nikada nisu oslikavale pravo stanje stvari ne kapiram sto se trude uopste i toliku buku i paniku oko takvih stvari prave. radis? dobar si? vole te? zaradjujes pare? sviraju tvoje trake? ....... zar ti i nekakav top... vote... treba???? why....... Smile ne razume ja..

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #13 on: September 18, 2009, 12:35:05 AM »

kao da mi imamo neku bogznakakvu scenu.. pa se vecina medjusobno pokopava.. zasto??

zato shto su ljudi iskompleksirani do besvesti. pogledaj samo koliko ljudi ima po forumima na netu koji samo kache svoje mikseve, a nikada ne odslushaju shta je neko drugi uradio. niko vishe ne slusha muziku kao celinu, kompilaciju, set (zovi kako hocesh), kako je neko poredjao trekove, kakva je pricha...samo su singlovi bitni, jer ih mozhesh poredjati posle u Ableton i zvati sebe DJ.

obrati pazhnju na zhurke. ako dj radi prvi, odradi i pali odmah drugde. ako radi od 2, doci ce u 10 do 2. bole svakog za nekog drugog

radis? dobar si? vole te? zaradjujes pare? sviraju tvoje trake? ....... zar ti i nekakav top... vote... treba???? why....... Smile ne razume ja..

bravo!  Smile ali, sve si rekla pre toga
navikli da budu u vrhu
to ti je ona narodna "imao, pa nemao", a to se teshko lechi

manatee
Pulseone Junior
**

View Profile
« Reply #14 on: October 29, 2009, 07:37:31 PM »

ja koliko znam uvek si se peckali tijs i pvd Smile
a ova lavina ocajnog tance-a je samo posledica njihove nemogucnosti da se snadju sa novim trendovima koji doalze u trance pravac, pogotovu tiesto sa novim albumom..znaci sramota me sto sam stampao majcu sa njegovim imenom. Mora da su mu amerikanci priocali brate ti moras da napravis album za devojcice i zato se i slikao onako Smile uostalom ceo album mu je ko pravljen za mtv...plus onu crvenu jaknu ima u svakom spotu  Blink

discopolis pres.
Progressive Voyages

http://www.facebook.com/djmanatee
Pages: [1] 2
  Print  

Jump to: