varam li se ili ti ovaj mix zvuchi nekako najvishe "live" do sada? atmosfera u setu je kao da je sniman u klubu

meni je taj pocetak bas.. downlow nekako, bar posmatrano objektivno izasavsi iz sopstvene koze koliko je to moguce. iskreno malo sam se bojala istog jer je taj prvi trek, prvo, predug.. ali ga nisam htela seci, a tu dolazi drugo - zbog bogatstva zvukova u sebi, od etna preko divnih veselicavih melodija a onda malo i acid zvuka.. meni brutalan spoj
i onda sledeci trek nekako, too downthere.. too deep/dark za siroke mase cini mi se

..a onda treci koji je kao krenuo da vadi tom melodijom suma i jezera..

mislim da bi se 'u klubu' svi (sem mene

) svi smorili dok ne dodje taj vokal a to je bo'me 25min (jos malo pa pola seta), od vokala do kraja postaje potpuno slavljenicki, da.. kao u klubu na rodjendanu

..a i kao u klubu tehnicki, potkralo se par stvari koje mi paraju usi, kao live sto omaknem od uzbudjenja jel
anyway, totalni raspad sistema sam dozhiveo na 40om minutu

daj leba ti mi reci kako se zove trek, jer pokushavam celo veche da se setim

stariji je trek, a ovo je valjda neki remiks. ili sam se ja totalno istripovao?!
track je nov nije remix, originalna verzija

..mislim da je legalno 3og avgusta pustena u promet ja je dobila kao promo pa cekala savrsen (mozda slavljenicki

) trenutak da je sabijem negde a evo i cija je:
deeper moments and robert k - wide land (original mix)

taj decak mi je najveca radost, kao covek, kao muzicar, kao sve.. mislim da mi je definitivno izbio na No#1 producent koga pustam sa poslednjih nekoliko trekova koje je napravio i ne stidim se da ih bahato promovisem!
sve pohvale, odlichno si se uklopila u slavljenichki program

hvala