Hello Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: N-tchbl - Exclusive for DEEP VISIONS 1st Anniversary [August 29th 2009] on Pure.  (Read 2052 times)
N-tchbl
Pulseone Regular

i:FACE Agency

View Profile WWW
« on: August 30, 2009, 02:07:54 PM »

Genre: Deep and Dark Progressive
Lenght: 1h
Quality: 192kbps

Broadcasted on Pure.FM as an Exclusive set for "DEEP VISIONS 1st Anniversary" hosted by Tino Deep on August 29th 2009. at 1pm GMT | 2pm CET | 5am PST

Rapidshare DOWNLOAD

SoundCloud LISTEN & DOWNLOAD

toliko za ovaj mesec, idemo u septembar Smile  Angel

Testudo
Pulseone Junior
**

Discopolis

View Profile
« Reply #1 on: August 30, 2009, 05:07:12 PM »

skidam set i slusam...pa posle dolaze utisci Smile
involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #2 on: August 31, 2009, 12:41:52 AM »

neshto svetliji pochetak, pa lagano uvodjenje, i onda mrachno izuvanje do kraja  Clapping

varam li se ili ti ovaj mix zvuchi nekako najvishe "live" do sada? atmosfera u setu je kao da je sniman u klubu  Cool

anyway, totalni raspad sistema sam dozhiveo na 40om minutu  Blink Blink Blink daj leba ti mi reci kako se zove trek, jer pokushavam celo veche da se setim  Don't know stariji je trek, a ovo je valjda neki remiks. ili sam se ja totalno istripovao?!

sve pohvale, odlichno si se uklopila u slavljenichki program  Cheers

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #3 on: August 31, 2009, 02:10:59 AM »

varam li se ili ti ovaj mix zvuchi nekako najvishe "live" do sada? atmosfera u setu je kao da je sniman u klubu  Cool

meni je taj pocetak bas.. downlow nekako, bar posmatrano objektivno izasavsi iz sopstvene koze koliko je to moguce. iskreno malo sam se bojala istog jer je taj prvi trek, prvo, predug.. ali ga nisam htela seci, a tu dolazi drugo - zbog bogatstva zvukova u sebi, od etna preko divnih veselicavih melodija a onda malo i acid zvuka.. meni brutalan spoj Smile
i onda sledeci trek nekako, too downthere.. too deep/dark za siroke mase cini mi se BigGrin ..a onda treci koji je kao krenuo da vadi tom melodijom suma i jezera.. Smile
mislim da bi se 'u klubu' svi (sem mene Laughing ) svi smorili dok ne dodje taj vokal a to je bo'me 25min (jos malo pa pola seta), od vokala do kraja postaje potpuno slavljenicki, da.. kao u klubu na rodjendanu BigGrin ..a i kao u klubu tehnicki, potkralo se par stvari koje mi paraju usi, kao live sto omaknem od uzbudjenja jel Laughing  Rolleyes

anyway, totalni raspad sistema sam dozhiveo na 40om minutu  Blink Blink Blink daj leba ti mi reci kako se zove trek, jer pokushavam celo veche da se setim  Don't know stariji je trek, a ovo je valjda neki remiks. ili sam se ja totalno istripovao?!

track je nov nije remix, originalna verzija Smile ..mislim da je legalno 3og avgusta pustena u promet ja je dobila kao promo pa cekala savrsen (mozda slavljenicki Smile ) trenutak da je sabijem negde a evo i cija je:
deeper moments and robert k - wide land (original mix) Smile taj decak mi je najveca radost, kao covek, kao muzicar, kao sve.. mislim da mi je definitivno izbio na No#1 producent koga pustam sa poslednjih nekoliko trekova koje je napravio i ne stidim se da ih bahato promovisem! Smile

sve pohvale, odlichno si se uklopila u slavljenichki program  Cheers

hvala InLove
« Last Edit: August 31, 2009, 02:18:42 AM by N-tchbl » Logged

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #4 on: August 31, 2009, 05:59:42 PM »

varam li se ili ti ovaj mix zvuchi nekako najvishe "live" do sada? atmosfera u setu je kao da je sniman u klubu  Cool
mislim da bi se 'u klubu' svi (sem mene Laughing ) svi smorili

nisam mislio po izboru trekova da najvishe zvuchi lajv do sada, vec u smislu samog seta.  Wink chini mi se da si se igrala sa pojedinim deonicama, trek preko treka, loop i tako to, pa mi zbog toga zvuchi potpuno "live mix". ali u skroz pozitivnom kontekstu  Wink

track je nov nije remix, originalna verzija Smile ..mislim da je legalno 3og avgusta pustena u promet ja je dobila kao promo pa cekala savrsen (mozda slavljenicki Smile ) trenutak da je sabijem negde a evo i cija je:
deeper moments and robert k - wide land (original mix) Smile taj decak mi je najveca radost, kao covek, kao muzicar, kao sve.. mislim da mi je definitivno izbio na No#1 producent koga pustam sa poslednjih nekoliko trekova koje je napravio i ne stidim se da ih bahato promovisem! Smile

ako, samo promovishi, kad radi kvalitetno  Smile

nego, siguran sam da sam chuo tu melodiju sa violinom pre dosta vremena. mozhda ne 100% jednako kao u Wide Land-u, ali... da li na nekom soundtrack-u ili u mixu...  Don't know i dalje lupam glavu shta to beshe, valjda cu se setiti jednom  Sad a mozhda me samo podseca na neshto...

u svakom sluchaju, pozdrav za choveka, fantastichan trek  Cool

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #5 on: September 01, 2009, 02:24:40 AM »

evo, zaintrigirao si i mene ovim nedoumicama oko Wide Land-a,
pa se raspitala.. evo licnog odgovora Smile

Deeper Moments says:
 the duduk
 is from the passion of christ movie
 mel gibson
 u know
 I told u

Deeper Moments says:
 but the piano - that made robi and me
 only this instrument of flute - I mean the duduk is a flute
 this is from the mel gibson movie
 but the other melodie
 that sounds like trance voice
 that was made by us

Smile valjda ti je pomoglo malo, bice da je saundtrek onda na dobrom si putu bio BigGrin

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #6 on: September 01, 2009, 04:25:40 PM »

to je to!!!  Clap

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=iP54Ztxde6E" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=iP54Ztxde6E</a>

puno hvala na odgonetanju!  BigGrin ushtedela si mi mnogo lupanja glavom  Fool tnx, m8!

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #7 on: September 01, 2009, 04:50:43 PM »

wow .... <3 InLove
hvala tebi, actually.. za pokretanje nedoumice, usadilo se i meni pa sam razmisljala, razmisljala,
imam taj problem da jako puno pricam sa tim ljudima i skontam da jako cesto ne pamtim :/ jer obicno to bude u neke sitne sate,kao i sinoc uostalom kad iscupah taj dijalog gore..
pa se onda osecam glupavo kad kazu "u know.. i told you" a ja kazem "ahaaaaaam.." (andrej pomagaj, sta s' pitao uopste!!!!!!!!!!) Laughing

divna stvar, znam i da je zaludjen za filmove i puno puta kao intro u svoje setove stavi neki isecak,
dijalog uglavnom, na tranzit-u je jednom imao intro posvecen srpskom narodu, ne znam iz kog filma tacno ali neki dijalog o tom skaradnom ratu 90ih.. anyway, resismo dilemu Smile
+ saznah da se to divno tuzno sviralo ustvari zove duduk!!! whatta word!  Blink Laughing

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #8 on: September 01, 2009, 07:51:18 PM »

(andrej pomagaj, sta s' pitao uopste!!!!!!!!!!) Laughing

Laughing

divna stvar, znam i da je zaludjen za filmove i puno puta kao intro u svoje setove stavi neki isecak,
dijalog uglavnom, na tranzit-u je jednom imao intro posvecen srpskom narodu, ne znam iz kog filma tacno ali neki dijalog o tom skaradnom ratu 90ih.. anyway, resismo dilemu Smile

ajde okachi neki njegov mix ovde, bash bih voleo da chujem. ako pravi tako dobru muziku, sigurno su mu i setovi dobri. ja sam inache veliki fan dobrih uvoda, pogotovo ako su smisleni  Smile

+ saznah da se to divno tuzno sviralo ustvari zove duduk!!! whatta word!  Blink Laughing

imam nekoliko sjajnih trekova na lageru sa tim "tuzhnim sviralom" ( Laughing). chekam samo da prodje leto, pa cu da ukomponujem taj ambijentalni miks koji mi pluta negde oko glave trenutno. inache, ja sam ispao totalno "tuzhno sviralo" (chitaj: duduk) kad sam rekao "melodija sa violinom"  BigGrin jes da malo podseca po zvuku u treku, ali dzhabe mi muzichka shkola kad promashih instrument  Bag :sramota:

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #9 on: May 12, 2010, 03:52:34 PM »

da ne bih sad citirao prethodne izjave, koga zanima neka prochita ove postove iznad.

u svakom sluchaju, iste godine kada se pojavio film The Passion of the Christ, nastao je trek inspirisan pesmom The Olive Garden pod nazivom Twelve trija Tilt (u kome je izmedju ostalih i Andy Moor).

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=tEFq-vM_wxo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=tEFq-vM_wxo</a>

vokal se provlachi od pochetka, a duduk se chuje na brejku oko 6og minuta

Igor_Antić
Pulseone Senior

View Profile
« Reply #10 on: May 20, 2010, 01:14:31 AM »

skidam pa se javljam Smile
N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #11 on: May 20, 2010, 01:25:45 PM »

uh, ovo jos zivi..... Smile skoro vec godinu dana ko zna sta se tamo desavalo Laughing

Igor_Antić
Pulseone Senior

View Profile
« Reply #12 on: May 20, 2010, 05:26:58 PM »

Bitno je da rapidshare radi Smile
Mix je super, 55min... hipnoza!!! Smile
N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #13 on: May 20, 2010, 07:06:22 PM »

uuu znaci skida se jos uvek Smile)) eto nisam imala pojma,
cak ne znam ni da li je moj link ili ciji ali je lepo videti da radi BigGrin
sad ce znaci raditi jos Laughing

fala na slushci .. i ovo i frisky, cini mi se da su tu negde po zvuku (da ne kazem mentalitetu),
mozda je frisky malo suroviji ali je to to Smile tnx jos jednom!

Pages: [1]
  Print  

Jump to: