Hello Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: diskovi za manje od 3 evra!  (Read 969 times)
involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« on: December 01, 2009, 10:40:36 PM »

originalni diskovi i singlovi po ceni 2,99e na grchkom sajtu  Blink

uverite se sami

primeri:
Tiesto - In Search of Sunrise 4: Latin America
Prodigy - The Fat of the Land
Paul Oakenfold - Bunkka

N-tchbl
Pulseone Regular

i:FACE Agency

View Profile WWW
« Reply #1 on: December 01, 2009, 10:51:37 PM »

nadjoh par bas zanimljivih naslova ali ne razumem ova slova :s
ako neko narucuje nesto neka mi se please obrati, samo za dva naslova, i'd die to have em! Smile

kim0
Pulseone Senior

View Profile WWW
« Reply #2 on: December 02, 2009, 01:37:37 AM »

Prevara u najavi Wink

www.myspace.com/kimodj
www.myspace.com/dizzyfizzmusic

TOTM: Jochen Miller - Brace Yourself (Be:Gold Mix)
involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #3 on: December 04, 2009, 06:04:07 PM »

Prevara u najavi Wink

ne mora da znachi. nedavno sam pazario diskove iz londonskog hmv-a za po 3,5e (jedan trostruki album iz proshle godine i jedan dvostruki iz 2007). to znachi da postoje takve cene, pogotovo za starija izdanja koja stoje po magacinima.

ovaj sajt je grchki odgovor na Amazon i jedan je od najpoznatijih tamo. poznajem lika koji je kupio kameru preko sajta i sve je bilo u najboljem redu, tako da sumnjam da bi te neko prevario za disk  Wink

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #4 on: December 04, 2009, 06:36:14 PM »

normalno je da neka izdanja koja su (nesto) starija i 'poklopljena' nekim novijim
bivaju rasprodavana za cenu koja je vise nego pristupacna, u cilju smanjivanja zaliha
i po principu "bolje ista nego nista" a s obzirom da svi jako dobro znamo koliko je opala prodaja opipljivih nosaca zvuka pod naletom digitalne (r)evolucije. Wink
cak i u Mamutu postoje albumi, neretko i istorijski, za po 400-500din, lepo originalno pakovanje,
tako da ne vidim zato bi ovo bila prevara, kao i amazon i slicni online distributeri Smile

ponavljam - ukoliko neko narucuje nesto i hoce da delimo troskove,
ili da mi prevede/objasni kako da to sama uradim Laughing ..neka se obrati Smile

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #5 on: December 04, 2009, 07:07:55 PM »

ponavljam - ukoliko neko narucuje nesto i hoce da delimo troskove,
ili da mi prevede/objasni kako da to sama uradim Laughing ..neka se obrati Smile

nadam se da ce se primenom prelaznog trgovinskom sporazuma sa EU neke stvari promeniti u ovoj drzhavi, jer ti nikako ne bih preporuchio da naruchujesh bilo shta preko neta. jednostavno, nikad ne znash shta ce te snaci.

kada sam prvi put naruchivao sve je proshlo savrsheno - poshtar mi je ubacio poshiljku u sanduche itu je kraj priche. sledeci put sam dobio obaveshtenje da podignem poshiljku na poshti. kada sam doshao obavestili su me da treba da platim iznos koji je chinio 80% od vrednosti poshiljke na ime carine i poshtanskih troshkova (shto je suludo samo po sebi, jer su ptt troshkovi placeni unapred). da sve bude tragichnije, carina se ne placa na knjige i muzichke diskove (barem je tada tako bilo). kada sam se zhalio u poshti, uputili su me na carinu, kada sam se zhalio u carini, vratili me na poshtu. jedni druge su najstrashnije prozivali, ali se nishta nije promenilo.

na kraju su mi rekli da mogu da vrate poshiljku, shto je tek suludo, jer sam je vec platio (nije to pouzece) ili da prodje ponovo carinjenje (!!) za koje ja treba da snosim troshkove, ali ne garantuju da ce se ishta promeniti. konachno obrazlozhenje, kada sam im napomenuo da se diskovi ne carine, je bilo da su procenili da vrednost diska premashuje 100 evra  Laughing

tako da sam odustao od svake kupovine preko neta, dok se neshto ne sredi u ovoj drzhavi i dok ne mozhe svako da te pljachka kako stigne.

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #6 on: December 04, 2009, 08:35:07 PM »

Laughing znam za te price, obicno se svede na "kome se kako posreci",
ortak je prosao slicno kao ti, odrapili su ga za carinu jer su knjige u posiljci bile skuplje od 100e pa je nekih 60ak morao da doplati za carinjenje istih (knjige, jel.. znamo da i to ne podleze carini).

dok sam ja npr. samo mesec dana pre toga narucila k2 rolere iz USA, paket tezak 7.5kg i vredan svakako vise od 100e, platila sam preuzimanje u posti citavih 270din Blink ..kasnije iz tudjih iskustava shvatih da sam prosla bolje nego sto sam mogla i da sanjam, tako da definitivno zavisi od pohlepnosti trenutno zatecenog na carini. Angry

sto se prelaznog sporazuma tice i povlacenja resavanja ovih stvari sa primenom istog - tu me bas ne greje sunce nesto, mislim da nasa 'drzava' i 'drzavnici' trenutno imaju 'preca posla' od toga no ajde, let's hope Smile

kim0
Pulseone Senior

View Profile WWW
« Reply #7 on: December 04, 2009, 09:31:37 PM »

@raniji postovi: My bad, nisam pogledao godine. Starija izdanja ok Smile

www.myspace.com/kimodj
www.myspace.com/dizzyfizzmusic

TOTM: Jochen Miller - Brace Yourself (Be:Gold Mix)
involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #8 on: December 05, 2009, 07:29:55 PM »

sto se prelaznog sporazuma tice i povlacenja resavanja ovih stvari sa primenom istog - tu me bas ne greje sunce nesto, mislim da nasa 'drzava' i 'drzavnici' trenutno imaju 'preca posla' od toga no ajde, let's hope Smile

morace, pre ili kasnije, jer je pitanje carinjenja jedno od kljuchnih u odnosima sa EU. priznajem da to zvuchi krajnje apstraktno, jer je Carina u Srbiji dinosaurus koji ce teshko proci evoluciju  Dry

sad sam u pokushaju akcije da odradim ceo posao preko drugovog druga (Pioneer) direktno u Grchkoj. javicu ako bude neshto od toga

Pages: [1]
  Print  

Jump to: