procitah ovo u par navrata danas,
ne znam da li je do mene ili do teksta (mada je ovo cetvrta verzija na srpskom).. ali ja ne kapiram jos uvek, zbog cega je covek izbacen odnosno nije pusten u klub?
tekst je napisan na osnovu jedinog zvanichnog obaveshtenja (u ovom sluchaju Richijevog), bez zhelje za tracharenjem, trazhenjem razloga za tako neshto i uplitanjem svog mishljenja. s obzirom da je ovo forum, evo i nezvanichne verzije:
gosn Hotin ne da nije pushten u klub, vec je iz istog izbachen. navodno su on i Ali Dabfajer doveli veliku grupu ljudi u deo iza didzhej pulta, cirkali shampanjac koji su sami doneli i ponashali se "against club policy". nakon shto su opomenuti u vishe navrata, Hotin je srushio zavesu koja odvaja taj deo od ostatka kluba shto je bilo dovoljno da ih obezbedjenje sve djuture izbaci napolje. eto, to je druga verzija priche. ali to je sve po principu rekla-kazala, tako da...
evo i nekoliko komentara na rachun Berghaina:
no one man is more equal then others in the best underground techno club in the world
If you are respectful and you don't pretend to be noticed (like a lot of people do in the way they act wearing sunglasses and making noise...douchebags) you will not have problems. It's easy to enter: don't be an idiot
a onda veoma zanimljiv komentar koji dokazuje zashto je klub toliko popularan. chak se i iz Richijevog saopshtenja vidi da bi voleo ponovo da dodje, iako je trenutno nadrkan. menadzhment kluba koristi ljudsku prirodu zasnovanu na mazohizmu i egoizmu.
I live in Berlin and I've been turned away from Berghain a few times!
It's totally shit getting turned away from a club, but it makes such a better party with this door policy!!!
To be honest it just makes you wanna go to the club more than ever!!!!
mozda Richi izvodio besne gliste pa su mu rekli da nije dovoljno kulturan da udje u klub uber nacije

uopshte nisam sumnjao na koju stranu cesh ti prevagnuti