Hello Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Ričiju Hotinu zabranjen ulaz u klub  (Read 1719 times)
involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile
« on: October 16, 2009, 11:08:56 PM »

ukoliko imate komentar na VEST sa naslovne strane, evo prilike  Wink
N-tchbl
Pulseone Regular

i:FACE Agency

View Profile WWW
« Reply #1 on: October 17, 2009, 02:25:31 AM »

procitah ovo u par navrata danas,
ne znam da li je do mene ili do teksta (mada je ovo cetvrta verzija na srpskom).. ali ja ne kapiram jos uvek, zbog cega je covek izbacen odnosno nije pusten u klub? face police.. what??? jednostavno se nekom baji na ulazu nije dopao i to je to? Blink
ja kapiram da neko ko radi na vratima kluba u srpskim gradicima ne zna kako dj-evi izgledaju, ali mi to za Berghain zvuci totalno sumanuto da mi nije dalo ni da pomislim da je razlog neprepoznavanje Hawtin-a..... pa mi nikako nije jasno sta je u pitanju. Blink
ma kakvo misljenje imala o doticnom ovo je totalno van pameti.. sto bi rekao Dubfire "fucking pricks!" .. da i nije Richia imali bi malo cvrc tako koncipiran klub .. ne samo klub nego citav grad, neverovatno.. ali eto, definitivno se desava i najboljima Smile

Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #2 on: October 17, 2009, 02:59:03 AM »

pa super Smile. al sto kazes, niko nigde ne kaze zasto, sto malo smrdi - mozda Richi izvodio besne gliste pa su mu rekli da nije dovoljno kulturan da udje u klub uber nacije BigGrin

brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #3 on: October 17, 2009, 03:49:29 AM »

Heh, mene tako nisu hteli da puste u Nishu prosle godine na nekom ne nekom lokalitetu u centru jer nisam bio prikladno odeven... Drug je pre mene usao u (malte ne) radnickom odelu, cokulama i starom izdrpanom duksu, a mene nisu pustili zbog pantalona-trenerke (ni sam ne znam sta je taj komad odece, ali svakako nije sportska trenerka) iako sam bio u drustvu dve simpaticne devojcice...
Ne znam koji je njima 3p bio, jer je zbog nas troje izaslo 7-8 nasih drugara koji su, malo ranije, pre nas usli...

Bilo kako bilo, desava se... i poznatima...

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile
« Reply #4 on: October 17, 2009, 02:08:40 PM »

procitah ovo u par navrata danas,
ne znam da li je do mene ili do teksta (mada je ovo cetvrta verzija na srpskom).. ali ja ne kapiram jos uvek, zbog cega je covek izbacen odnosno nije pusten u klub?

tekst je napisan na osnovu jedinog zvanichnog obaveshtenja (u ovom sluchaju Richijevog), bez zhelje za tracharenjem, trazhenjem razloga za tako neshto i uplitanjem svog mishljenja. s obzirom da je ovo forum, evo i nezvanichne verzije:

gosn Hotin ne da nije pushten u klub, vec je iz istog izbachen. navodno su on i Ali Dabfajer doveli veliku grupu ljudi u deo iza didzhej pulta, cirkali shampanjac koji su sami doneli i ponashali se "against club policy". nakon shto su opomenuti u vishe navrata, Hotin je srushio zavesu koja odvaja taj deo od ostatka kluba shto je bilo dovoljno da ih obezbedjenje sve djuture izbaci napolje. eto, to je druga verzija priche. ali to je sve po principu rekla-kazala, tako da...

evo i nekoliko komentara na rachun Berghaina:

no one man is more equal then others in the best underground techno club in the world
If you are respectful and you don't pretend to be noticed (like a lot of people do in the way they act wearing sunglasses and making noise...douchebags) you will not have problems. It's easy to enter: don't be an idiot

a onda veoma zanimljiv komentar koji dokazuje zashto je klub toliko popularan. chak se i iz Richijevog saopshtenja vidi da bi voleo ponovo da dodje, iako je trenutno nadrkan. menadzhment kluba koristi ljudsku prirodu zasnovanu na mazohizmu i egoizmu.

I live in Berlin and I've been turned away from Berghain a few times!
It's totally shit getting turned away from a club, but it makes such a better party with this door policy!!!
To be honest it just makes you wanna go to the club more than ever!!!!

mozda Richi izvodio besne gliste pa su mu rekli da nije dovoljno kulturan da udje u klub uber nacije BigGrin

uopshte nisam sumnjao na koju stranu cesh ti prevagnuti  BigGrin
N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #5 on: October 17, 2009, 03:21:55 PM »

Laughing
nista cudno ako Branah ispadne u pravu ako je to sa zavesama i druskanima iza kulisa istina,
a nakon pisanja komentara ovde sinoc proceprkah jos po netu i nadjoh isti taj info na vise mesta tako da nije nemoguce da je stvarno tako Smile u jednom drugom clanku navode da je doticni dvojac za Exit trazio preko 50 akreditacija i statisvejosne tako da je sasvim razumljivo da te buvice budu istina, ali nebitno. Smile

ako je stvarno, on ili bilo ko drugi, izvodio besne gliste i na racun toga bio izbacen,
nemam sta reci sem all hails Berghain! bilo bi super videti da takav police funkcionise u svim klubovima (mada se to nikada nece desiti) jer nekada party zaista ume biti urnisan od strane nekih salabajzera koji su resili da budu frajeri te veceri, x puta mi se desilo da mi totalno party raspolozenje i provod uopste bude urnisan od strane nekog takvog i super je da se svi tretiraju na isti nacin, bio ti Richie ili tetka Stana, pravila su ista i kultura ponasanja je kultura ponasanja..
Sve u svemu, malo mi je drugacije razmisljanje danas nego juce,  lepo kazu bake - pametniji je dan od veceri BigGrin

kim0
Pulseone Senior

View Profile WWW
« Reply #6 on: November 03, 2009, 07:25:58 PM »

Jaoooo. ALAPACHE I MUSHKE I ZENSKE.
Prijavicu vas sve u redakciju SCANDAL-a, hahahaha

www.myspace.com/kimodj
www.myspace.com/dizzyfizzmusic

TOTM: Jochen Miller - Brace Yourself (Be:Gold Mix)
N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #7 on: November 04, 2009, 02:57:54 PM »

ja uredno placam porez.. Happy

JOe the MinimaL ExteRminatoR
Pulseone Senior

View Profile WWW
« Reply #8 on: November 23, 2009, 06:01:27 PM »

ima tako pacijenata na ulazima koji ne vole ''neordinarne i razlicite u gomilama istih''. a sto se tice pandura - cuo sam pricu da su 2006 pravili raciju u Planet Bigz-u dok sam radio, i prebijali sve pred sobom - krvi do kolena. Eto iz cista mira im doslo. Mene licno su, dok sam ziveo u Beogradu, redovno panduri zaustavljali, i to iz razloga sto imam brkove i bradu i nosim kapu AC Milan-a, pa su nasli svrsishodno da se u meni krije kriminalni potencijal. 'bo im pas mamu.  Angry

Ко не слуша Цецу - није јеб'о децу, ко не слуша Секу - није јеб'о деку !!
N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #9 on: November 23, 2009, 06:10:24 PM »

a sto se tice pandura - cuo sam pricu da su 2006 pravili raciju u Planet Bigz-u dok sam radio, i prebijali sve pred sobom - krvi do kolena.

to je bila udarna vest na svim programima tog dana.
bruka i sramota.

Hedonist
Novi Korisnik
*

View Profile WWW
« Reply #10 on: December 03, 2009, 05:53:41 PM »

sven bi ga pustio u svaki klub

http://www.youtube.com/watch?v=gmkNmjL1YCE

Tongue

JOe the MinimaL ExteRminatoR
Pulseone Senior

View Profile WWW
« Reply #11 on: December 03, 2009, 09:11:29 PM »

sven bi ga pustio u svaki klub

http://www.youtube.com/watch?v=gmkNmjL1YCE

Tongue

Clapping
hah... furunashi... dvocevke...  Laughing

Ко не слуша Цецу - није јеб'о децу, ко не слуша Секу - није јеб'о деку !!
Pages: [1]
  Print  

Jump to: