ja sam nekako htela da stignem veceras kuci i spavam.. ali ne ide!

toliko me drze emocije i toliko sam pod utiskom da, kada bih mogla (ili zelela),
opusteno bih poslala sebe u muzicku penziju bar naredna dva meseca da prezivim ono,
ne znam, mozda ja to mnogo licno dozivljavam ali ovaj osecaj i dvodnevni leptirici govore sve - s.j.a.j.n.o.!
sto se muzickog dela tice, da krenem od pocetka,
za sebe sam iskreno mislila da cu raditi nesto mnogo laganije i svasta nesto mirno narezala ali ocigledno sam jaca od sebe
nije mi se dalo da sputam ruke da lete ka Frangellico-u, Santiagu i slicnim mracnuljcima,
gledala sam da sve to nekako bude upakovano tako da, iako je mracno i jako, bude nekako trippy (125bmp by the way ceo moj intro set) sa dozom melodije iza koja navodi na nesto sto sam ocekivala da ce uslediti nakon mene. nije mi se dalo da budem deep i samo deep kao sto sam ocekivala, uspela sam da smuljam svasta tamo, i darka, i starog malo, i techa pri kraju kao uvertiru za sledece setove.. eto, jbg.. that's me

(kao Mile Kitic - Jaci Nego Ikad

)
Alexandar - kada mi je prisao pred moju poslednju stvar i rekao da je Tarkan resio da radi od 1 a ne od 2 kao sto je planirao, slog me udario!

zbog toga sto sam se vise radovala Alexovom setu nego li Tarkanovom i toliko zelela da ga slusam da je to neopisivo, u trenutku sam samo smakla slusalice i jedva mu ih udenula u ruke da iz mesta krene da radi i i dalje ostala besna nekako sto ce biti tako kratko.
svejedno - covek je za 20ak minuta uspeo da objasni sve!!! ja nemam reci stvarno, taj covek mene jednostavno baci u nekakvu nedodjiju od emocija i razmisljanja, uvek. da to jednostavno ne mogu nikakvim recima da objasnim, makar i za tako kratko vreme, kao da je uzeo cekic u ruke i zapucao me po glavi i zakucao tamo da se drzim za glavu i ne verujem - fantasticno!!!!

))))))
Tarkan - hm, ovo je tako uskomesano da ne znam, jos uvek ne mogu da se saberem.
Slozila bih se sa Andrejem, uvod je (pogotovo posle Alexandra i gore opisanog osecaja) bio kao samar, ka realnosti. :/ ..i definitivno je zvucalo kao nesto planski, ja ne mogu da verujem da velicina reda Tarkan moze dozvoliti sebi da onako podignutu publiku onako drasticno spusti. jako veliki broj ljudi mi je prisao u toku prvih sat vremena i rekao nesto tipa "Pa dobro, zasto ste vi sisli odozgo?!" ..i nista mi vise nije trebalo.
pricali smo Marko i ja kako je tesko raditi posle nekoga ko odradi sjajan set i podigne publiku, jer svako ko radi nakon nekoga prethodnog jednostavno po nekoj logici ima zadatak da bude bolji od njega i dovede ljude u jos bolje stanje, jel? ..Tarkan je to uradio skolski suprotno.
..no dobro, opasuljio se
sta ga je nateralo ne znam, mozda je skontao, video, osetio.. ali ono sto je usledilo od nekih 3 pa na dalje je bilo

posle monotonog dela, kao da je sada neko njega osamario i zarotirao ga za 180 i TO JE TO!!
JBT COVECE, PA TI SI STIGAO!!!!!

to je bila moja reakcija na saznanje da je poceo da me odvaljuje po glavi trakom za trakom.. In A Dream, Exit From Heaven, Prototype.. ijao!!
negde oko 5 sam imala komentar da pusta kao devojcica... emocije, emocije, emocijeeeeeee! i onaj pravi Tarkan koga smo i dovodili i ocekivali, poslednjim delom seta (trajao je do skoro 6 btw, da vas uputim

) je bio FASCINANTAN!!! ..i onda mi je ispunio zelju za kraj, posto me pozvao da dodjem gore i nastavim da radim, zamolila sam ga za jos jednu (srbija, svadbarske zelje ovoono

) - i moj Feather!!!
istopih se coveku pred nosem na sred pulta i naterah pola Mamola da peva sa mnom

no further comments......
ono sto se desilo nakon Tarkana je samo dolilo ulje na vatru koju je Tarkan zalozio zavrsnicom (od 2h doduse haha)
Marko & moja malenkost b2b..
ja ne znam kako da opisem ono ali ja, da sam bila ispred i slusala ono, vene bih presekla.
vadili smo stvari za koje verovatno niko nije mastao, 2004.. 3... 2.. 5...
tips:
Anarcrusan & Stephanie Vezina - In My Mind
Sultan and Tone Depth - Moments
Bluefish - Been Too Long....... van pameti! toga se secam jer je izletelo iz mog kejsa,
ostatak je ostao razmazan po backwall-u mamolashkog pulta po kome sam se ja razmazivala dok je Marko the fatalni radio, ajooooj!!!!
trajali smo do 8.10 .. zao mi je sto taj deo nije snimljen, snimano je do Tarkana..
mozda i jeste ali mislim da je Alex pokupio recording opremu po svom odlasku, ono se jednom radi i jednom dozivljava.. i ljudi koji urlicu.. priceless...

eto, to se desilo do kraja, cisto da vidite sta ste propustili a sl. put jedna guaranica vise pa ostanite do kraja
@fotkanje - pa zasto, Branko, pobogu!! gde ste se tamo zabili, ja sam tek na fotkama videla da ste cak iza bili.. sledeci put ako se ne fotkas odustajem!

@forum - drago mi je da sam ovaj put uspela da se secam svih vas i onoga sta smo pricali

i drago mi je da smo svi bili na okupu iako rastrkani, bas onako.. puno srce

:* za sve..
@sve ostalo - ja sam presrecna sto sam deo onakve ekipe i deo onakvih ljudi, ljudina, drugara,
da nemam reci potpuno.
ovo ce mi ostati urezano duboko duboko jaaaaaaaaako dugo,
a idemo dalje 27og.. and many many more