Hello Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: DJ Tarkan @ Mamolo, BG, 06.02.2010.  (Read 4597 times)
N-tchbl
Pulseone Regular

i:FACE Agency

View Profile WWW
« Reply #15 on: February 08, 2010, 03:07:12 PM »

samo da pitam, pa pisem detaljan review kad stignem kuci veceras Smile
jel' ostao neko posle tarkana na "domace snage b2b"? BigGrin to me bas zanima..
cujemo se veceras da opletem i ja svoje, jos sam  Blink od svega a ceka me bus..

brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #16 on: February 08, 2010, 05:37:13 PM »

...jos sam  Blink od svega a ceka me bus..
I o5 se nismo slikali  Annoyed tako da ti sledeci put ne gine photo session  Pirate

P.S. Ne pohvalih se sto su i mene uslikali Smile

« Last Edit: February 08, 2010, 05:43:41 PM by brankko » Logged

Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #17 on: February 08, 2010, 06:41:34 PM »

^ fala bogu pokrili one prozore nechim Smile

brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #18 on: February 08, 2010, 07:30:10 PM »

Pa htedosmo da riknemo od dima i vrucine u jednom trenutku Smile

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile
« Reply #19 on: February 08, 2010, 07:38:55 PM »

jel' ostao neko posle tarkana na "domace snage b2b"? BigGrin to me bas zanima..

e, fak  Sad ostali smo do pola pet, a Tarkan je josh uvek vrteo. trebali ste njega da stavite da radi warmup  BigGrin

Pa htedosmo da riknemo od dima i vrucine u jednom trenutku Smile

to je tachno! neverovatno da ne postoji nikav oblik ventilacije tamo  Angry
N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #20 on: February 09, 2010, 04:05:01 AM »

ja sam nekako htela da stignem veceras kuci i spavam.. ali ne ide! BigGrin
toliko me drze emocije i toliko sam pod utiskom da, kada bih mogla (ili zelela),
opusteno bih poslala sebe u muzicku penziju bar naredna dva meseca da prezivim ono,
ne znam, mozda ja to mnogo licno dozivljavam ali ovaj osecaj i dvodnevni leptirici govore sve - s.j.a.j.n.o.!

sto se muzickog dela tice, da krenem od pocetka,
za sebe sam iskreno mislila da cu raditi nesto mnogo laganije i svasta nesto mirno narezala ali ocigledno sam jaca od sebe BigGrin
nije mi se dalo da sputam ruke da lete ka Frangellico-u, Santiagu i slicnim mracnuljcima,
gledala sam da sve to nekako bude upakovano tako da, iako je mracno i jako, bude nekako trippy (125bmp by the way ceo moj intro set) sa dozom melodije iza koja navodi na nesto sto sam ocekivala da ce uslediti nakon mene. nije mi se dalo da budem deep i samo deep kao sto sam ocekivala, uspela sam da smuljam svasta tamo, i darka, i starog malo, i techa pri kraju kao uvertiru za sledece setove.. eto, jbg.. that's me BigGrin (kao Mile Kitic - Jaci Nego Ikad  Laughing )

Alexandar - kada mi je prisao pred moju poslednju stvar i rekao da je Tarkan resio da radi od 1 a ne od 2 kao sto je planirao, slog me udario! Angry zbog toga sto sam se vise radovala Alexovom setu nego li Tarkanovom i toliko zelela da ga slusam da je to neopisivo, u trenutku sam samo smakla slusalice i jedva mu ih udenula u ruke da iz mesta krene da radi i i dalje ostala besna nekako sto ce biti tako kratko.
svejedno - covek je za 20ak minuta uspeo da objasni sve!!! ja nemam reci stvarno, taj covek mene jednostavno baci u nekakvu nedodjiju od emocija i razmisljanja, uvek. da to jednostavno ne mogu nikakvim recima da objasnim, makar i za tako kratko vreme, kao da je uzeo cekic u ruke i zapucao me po glavi i zakucao tamo da se drzim za glavu i ne verujem - fantasticno!!!! Smile))))))

Tarkan - hm, ovo je tako uskomesano da ne znam, jos uvek ne mogu da se saberem.
Slozila bih se sa Andrejem, uvod je (pogotovo posle Alexandra i gore opisanog osecaja) bio kao samar, ka realnosti. :/ ..i definitivno je zvucalo kao nesto planski, ja ne mogu da verujem da velicina reda Tarkan moze dozvoliti sebi da onako podignutu publiku onako drasticno spusti. jako veliki broj ljudi mi je prisao u toku prvih sat vremena i rekao nesto tipa "Pa dobro, zasto ste vi sisli odozgo?!" ..i nista mi vise nije trebalo.
pricali smo Marko i ja kako je tesko raditi posle nekoga ko odradi sjajan set i podigne publiku, jer svako ko radi nakon nekoga prethodnog jednostavno po nekoj logici ima zadatak da bude bolji od njega i dovede ljude u jos bolje stanje, jel? ..Tarkan je to uradio skolski suprotno.
..no dobro, opasuljio se BigGrin
sta ga je nateralo ne znam, mozda je skontao, video, osetio.. ali ono sto je usledilo od nekih 3 pa na dalje je bilo Blink posle monotonog dela, kao da je sada neko njega osamario i zarotirao ga za 180 i TO JE TO!!
JBT COVECE, PA TI SI STIGAO!!!!! Laughing to je bila moja reakcija na saznanje da je poceo da me odvaljuje po glavi trakom za trakom.. In A Dream, Exit From Heaven, Prototype.. ijao!!
negde oko 5 sam imala komentar da pusta kao devojcica... emocije, emocije, emocijeeeeeee! i onaj pravi Tarkan koga smo i dovodili i ocekivali, poslednjim delom seta (trajao je do skoro 6 btw, da vas uputim Blink ) je bio FASCINANTAN!!! ..i onda mi je ispunio zelju za kraj, posto me pozvao da dodjem gore i nastavim da radim, zamolila sam ga za jos jednu (srbija, svadbarske zelje ovoono Laughing ) - i moj Feather!!!
istopih se coveku pred nosem na sred pulta i naterah pola Mamola da peva sa mnom InLove no further comments......

ono sto se desilo nakon Tarkana je samo dolilo ulje na vatru koju je Tarkan zalozio zavrsnicom (od 2h doduse haha)

Marko & moja malenkost b2b.. Blink
ja ne znam kako da opisem ono ali ja, da sam bila ispred i slusala ono, vene bih presekla.
vadili smo stvari za koje verovatno niko nije mastao, 2004.. 3... 2.. 5...
tips:
Anarcrusan & Stephanie Vezina - In My Mind
Sultan and Tone Depth - Moments
Bluefish - Been Too Long....... van pameti! toga se secam jer je izletelo iz mog kejsa,
ostatak je ostao razmazan po backwall-u mamolashkog pulta po kome sam se ja razmazivala dok je Marko the fatalni radio, ajooooj!!!!
trajali smo do 8.10 .. zao mi je sto taj deo nije snimljen, snimano je do Tarkana..
mozda i jeste ali mislim da je Alex pokupio recording opremu po svom odlasku, ono se jednom radi i jednom dozivljava.. i ljudi koji urlicu.. priceless...

Smile

eto, to se desilo do kraja, cisto da vidite sta ste propustili a sl. put jedna guaranica vise pa ostanite do kraja BigGrin
@fotkanje - pa zasto, Branko, pobogu!! gde ste se tamo zabili, ja sam tek na fotkama videla da ste cak iza bili.. sledeci put ako se ne fotkas odustajem! Angry Laughing
@forum - drago mi je da sam ovaj put uspela da se secam svih vas i onoga sta smo pricali Laughing i drago mi je da smo svi bili na okupu iako rastrkani, bas onako.. puno srce Smile :* za sve..
@sve ostalo - ja sam presrecna sto sam deo onakve ekipe i deo onakvih ljudi, ljudina, drugara,
da nemam reci potpuno.

ovo ce mi ostati urezano duboko duboko jaaaaaaaaako dugo,
a idemo dalje 27og.. and many many more Wink

« Last Edit: February 09, 2010, 04:13:47 AM by N-tchbl » Logged

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #21 on: February 09, 2010, 04:05:31 AM »

wow!!!!!!!!
ovo ulazi u istoriju - moj najduzi post ever, igde!! wtf! Blink

Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #22 on: February 09, 2010, 06:06:00 AM »

evo ga post koji objasnjava zasto volim ovaj forum Smile

bravo Marija Smile

brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #23 on: February 10, 2010, 02:37:16 AM »

@N-tchbl
Nisam smeo, bio sam sa ženom Tongue
Elem, svaka čas' i za post i za nastup!

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile
« Reply #24 on: February 12, 2010, 02:31:58 AM »

@ N-tchbl

kakav "Behind the Scene"!  Blink

kada sam prochitao tvoj post, nisam bio siguran shta da mislim. ne mogu da objasnim, sve se nekako skupilo... evo smajlija koji me opisuje:  OhMy

Laughing

s jedne strane sam bio srecan, jer sam zahvaljujuci detaljnom opisu imao osecaj kao da sam ja bio taj koji recituje Feather i proverava koliko visoko mozhe da skochi... nazhalost, nisam bio tamo, pa sam zbog toga tuzhan, jel... a s druge strane sam i pomalo iznerviran. zashto moraju najbolje stvari da se dese tek u 7am? mi smo doshli vec u pola 12, pre svega zbog ljudi koji su radili uvod, i ostali smo pet sati tamo. neki drugari nisu ostali ni upola, ne zbog izdrzhljivosti, vec zbog Tarkana, koji je objektivno smarao 3h Angry

odavno sam prestao da razmishljam kako cu neku facu videti kako vrti, evo me u prvom redu i tako to... iskreno, zabole me bre kako se ko zove i koliko je veliki didzhej! samo je muzika bitna!! zato, mislim da bi trebali shto je moguce pre da se organizujete i da napravite party bez stranaca i da ti zlatni momenti koji se ponavljaju vec treci put (ako te dobro pratim - Energija, NS, Mamolo) pochnu vec oko 1-2 recimo. iscimacemo i ljude da dodju, animirati ih maksimalno.

a idemo dalje 27og.. and many many more Wink

Henry Saiz? jel to u martu?
N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #25 on: February 12, 2010, 12:52:52 PM »

shushka se shushka Laughing
ceka se zvanicna potvrda pa da huknemo finalni datum u vazduh,
da ne bude opet "postponed" i "to be confirmed" kao sto bi zbog Energije Angry

ono sto je sigurno - bice!
a tebi najavljujem iznenadjenje za jos jedno Blink gostovanje Cool

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile
« Reply #26 on: February 12, 2010, 03:11:26 PM »

a tebi najavljujem iznenadjenje za jos jedno Blink gostovanje Cool

omg omg omg

sad imam gomilu pitanja:

je li to ono shto mislim da jeste?

da li je on moj najomiljeniji dj/producent u poslednje 2 godine?

da li je bio gost u Pulseone Sessions?

oce li biti svetla u klubu (ovo je skriveno pitanje)?

da li njegova etiketa asocira na africhku zemlju?

ma, je li to ono shto mislim da jeste?

i ne morash da odgovorish ni na jedno ako je josh uvek tajna  Laughing
N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #27 on: February 12, 2010, 04:03:42 PM »

Laughing
moram da te razocaram ali nije to, bar ne jos uvek,
iako se SVOJSKI trude i on i Chantal raznoraznijem mejlovima i porukama da ih pozovemo,
ipak, sto je mnogo mnogo je a nece da spuste Rolleyes

btw, jesi ga pomenuo kao jednog od dragih producenata u zadnje vreme cini mi se,
nije bio u pulseone sessions ali ga jako cesto "sviram" u zadnjih pola godine BigGrin
i nece biti svetla u klubu Cool
toliko.. ostalo je iznenadjenje i neka tako ostane dok ne bude sve full sredjeno Wink

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile
« Reply #28 on: February 12, 2010, 04:29:09 PM »

Laughing
moram da te razocaram ali nije to, bar ne jos uvek,
iako se SVOJSKI trude i on i Chantal raznoraznijem mejlovima i porukama da ih pozovemo,
ipak, sto je mnogo mnogo je a nece da spuste Rolleyes

Sad

nije bio u pulseone sessions ali ga jako cesto "sviram" u zadnjih pola godine BigGrin

pa nishta, preostaje mi samo da preslusham tvoje radove u poslednjih pola godine i reshenje ce se samo nametnuti  Laughing

volim ja da mozgam, smislicu vec nekako  Smile
Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: