isto shto se desilo sa Kineticima.
njihov sajt nije postojao jedno vreme, a sad vidim da se vratio u 2006, pa tako mozhete saznati da je Alexandar chlan njihove ekipe, da se ochekuje gostovanje Sashe u Poseydonu, kao i da chetvrtkom imaju emisiju na Venusu (srecnih li vremena).
jednostavno, klupska edm situacija u Srbija je na najgorem nivou josh od kada je ustanovljena pochetkom devedesetih. vecini koja je prozhivljavala stvaranje te iste scene je pukao film, te su se okrenuli nekim drugim aktivnostima. didzejeve koji se profesionalno bave tim pozivom mislim da mozhete na jednoj ruci da prebrojite, pa i da vam ostane prstiju vishka. sve se svodi na neki entuzijazam, odnosno cele nedelje shljakam neki drugi posao, a par puta mesechno vrtim u nekom klubu.
da neshto nikako nije normalno pokazuje eto i ovo
najavljeno gostovanje Fejtlesa. karte su procenjene na 2.990 dinara i siguran sam da ce biti puno, na ovaj ili onaj nachin. prostor je ogranichen na 2.500 ljudi, shto ce reci kapacitet SKCa, recimo. dakle, cilja se na grupu ljudi koji imaju para i koji ce puknuti josh koju hiljadu na pice. prosechan njihov poshtovalac je student, ali on nije u ciljnoj grupi. ideja je samo zaraditi shto je moguce lakshe pare.
postoji problem i u psihologiji masa koji nikako ne mogu da skapiram. najbolji primer su docheci Nove godine. tada je vecini normalno i povoljno da daju 30-40e za provod uz lokalne didzejeve i domace pivo, a kad je ulaz 200-300 dinara bilo kojim drugim danom u godini sve zvrji prazno. klubovi se svi redom pozatvarashe, chak i oni kultni, zbog slabog interesovanja publike. reche mi nedavno jedan strani dj kako mu je bilo mnogo dobro u Anderu pre nekoliko godina i ja sad njemu treba da odjashnjavam da je to danas mesto za salsu, a da postoji praktichno jedan jedini klub u BGu sa stalnim mesechnim programom.
ima tu josh mnogo toga, ali sam sad mrtav umoran...