Hello Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: dokle ovo ide....  (Read 1048 times)
neone
PulseOne Crew
Pulseone Senior

madafaka

View Profile
« on: February 21, 2010, 06:36:14 PM »

Tiesto...aka banana deedzej aka dajparedj kakav je sve postao u zadnje vreme da me na neki nacin ni ne cudi cinjenica da treba da das pare da budes na njegovom hmmmm fansajtu ili kako god vec...u sustini da li je ovo ukljuceno ili iskljuceno od "In Concert" nisam imao snage da vidim te se pojavila hmmm neka nova ali ovog puta skroz fensi zurka... dogadjaj...portal...ne znam zaista sta je, po imenu "IN THE BOOTH" ??? sta god :\ i kako vidim vec odrzana u decembru mesecu (al' je propracena u PM tek sada saznah za nju)  ui elem da bi cak bio u prilici da kupis karte u pretprodaji moras da budes clan tog nekog tamo sajta za tricavih 25$-bronzana 50$-zlatna i 80$-platinum clanarinom (ovi su zaebali i EXIT) e i da uz tu fantasticnu mogucnost da kupis karte po "povlascenoj" tarifi dobijes i neku majicu, kompakt cd sa "do sada nevidjenim snimcima Asia Tour-a" ko da ne postoje torenti i sherovi :\ ali...da to je iz produkcije "sirim krila kao da sam andjeo" i bonus nalepnice :\ e i cak mozes imati svoj profil za te pare i pricati sa istomisljenicima koji su jos uvek u svetu gde je Tiesto DJ...da nije zalosno bilo bi smesno kako dj/producent u rasulu povlaci mucenicke marketinske trikove da bi strpao jos koj milion$ te da bi mirno mogao da se posveti snimanju spotova sa grupijima besnim kolicima sa bezimalo muzike u istima...

e...da... eve vi linak pa vi'te vi o cemu se radi Smile

http://inthebooth.com/join_the_booth/index
N-tchbl
Pulseone Regular

i:FACE Agency

View Profile WWW
« Reply #1 on: February 21, 2010, 11:10:54 PM »

Tiesto...aka banana deedzej aka dajparedj

u rasulu povlaci mucenicke marketinske trikove da bi strpao jos koj milion$ te da bi mirno mogao da se posveti snimanju spotova sa grupijima besnim kolicima sa bezimalo muzike u istima...

PRICELESS! Laughing
hvala za najiskreniji smeh danas !

Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #2 on: February 22, 2010, 06:15:28 PM »

u pa taj in the booth je tu vec mesecima, raspicuje tiesto Smile ocigledno je glavni
mislim sve bi to bilo kul da muzika lici na nesto - Majkl Dzekson je bio kul iako je bio blesav sa svojim izbeljivanjem, jer je raspicivao muziku...

neone
PulseOne Crew
Pulseone Senior

madafaka

View Profile
« Reply #3 on: February 22, 2010, 11:17:56 PM »

u pa taj in the booth je tu vec mesecima, raspicuje tiesto Smile ocigledno je glavni
mislim sve bi to bilo kul da muzika lici na nesto - Majkl Dzekson je bio kul iako je bio blesav sa svojim izbeljivanjem, jer je raspicivao muziku...

a bre??

:p
involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile
« Reply #4 on: February 23, 2010, 01:32:10 AM »

prichajte vi shta hocete, ali meni Tiesto svake godine uredno chestita rodjendan

ako pronadje vremena da lichno fanovima chestita, onda se stvarno isplati biti chlan tog Buta, pa nek koshta shta koshta

let's go Tiesto!!!
brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #5 on: February 23, 2010, 04:10:08 AM »

a bre??

:p

Pogledaj u rečniku života!

Pages: [1]
  Print