Hello Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Sultan, Ned i Zara u Beogradu  (Read 2285 times)
involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile
« on: March 11, 2010, 12:18:56 AM »

Stari hangari, Airport City, Beograd, 20.03.2010.

karte se dele... opet...
Niks
PulseOne Crew
Sr. Member

View Profile
« Reply #1 on: March 11, 2010, 01:26:48 PM »

Karte se dele kazu oni,samo nikako da nadjem gde :/

Pishe da na sajtu tuborga mogu preuzeti ali tamo ni najave,nishta... Sad

i want it so baaad!

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile
« Reply #2 on: March 11, 2010, 09:46:09 PM »

ovakav koncept mi uopshte nije jasan. chemu to deljenje karata bez ikakve logike ljudima koji se sluchajno nadju na nekom mestu i koji mozhda nikad nisu ni chuli za Sultana? razumeo bih da neko naruchi Tuborg, pa da dobije i karte pride uz to. imam gomilu ideja kako bi sve to moglo da ispadne jako dobro za organizatore, ali necu da se pravim pametan ni da uchim ljude iz tako velike firme kako se radi posao.

na ovaj nachin se chak stvara atmosfera tenzije, jer iskreni ljubitelji ovakvog zvuka ne mogu da dodju do karata, a naravno javljaju se i likovi koji bi da zarade, pa besplatne karte prodaju po netu  Angry

svaka chast za buking, pogotovo shto dolazi Zara! i za mesto zhurke, nisam bio tamo josh od brutalnog nastupa Deep Disha decembra 2004. ali, veliki minus za karte...
brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #3 on: March 12, 2010, 05:17:58 AM »

Ja i dalje trazim karte...

N-tchbl
Pulseone Regular

i:FACE Agency

View Profile WWW
« Reply #4 on: March 13, 2010, 12:02:04 AM »

ja ne mogu da verujem koliko se super desavanja sabilo u tako kratkom roku Sad
za mene koja sam kilometrima odatle jednostavno je nemoguce postici sve
pa mi ovo potpada pod - not attending, nazalost :/
Sultana sam slusala prosle godine, na Tuborg zurci takodje, cini mi se da je bio Exit Promo u Nisu ili nesto tako, openair, u amfiteatru niske tvrdjave i meni licno je to bio party godine, ne samo u Nisu nego uopste u odnosu na sve koje sam bila, iako su isto tako deljene karte i bilo je >5000 ljudi na zurci ( Blink ), nisam verovala da ce atmosfera biti onako uzavrela, ako mozete verovati - ceo amfiteatar je skakao!!!

ovo sto dolazi Zara sigurno necu prezaliti, kao sto jos uvek ne mogu prezaliti svoj ne-odlazak na Sultan-Tommyboy-Nadia Ali kada su bili na Palicu, priceless (mada su snimci ocajni, gomila golih drogiranih tinejdzera koja igra kolo Blink kao posledica free ulaza).

enivej, lepo se provedite ako uspete da se dokopate karata, ako cujem neku dojavu, javim Wink

dushan
Novi Korisnik
*

proud to be loud.

View Profile
« Reply #5 on: March 13, 2010, 12:30:33 PM »

jos kad bi i dj shah dosao sa njima.. Wink)

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #6 on: March 16, 2010, 03:06:08 PM »

evo jedan insajder, dobih u mejlu .. pa koga ne mrzi da slusa radiJo i vrti telefone BigGrin

Veceras od 20-22h sa nama su DJ Ana Nikolic i DJ WITCHY samo na talasima radija "Pancevo" 92.1fm...kao i svakog utorka sa nama su i prijatelji emisije K-ART Studio i HotSpot CocktailBar koji ce najbrzim slusaocima podeliti pokloncice...a za prvih 5 delimo i karte za Tuborg Party DJ Sultan & Ned Shepard(20.03.AirportCityBelgrade) sve inf. na tuborg.rs... nasi telefoni su 013/351-351 i 351-352 ... Proud 2 B Loud!!! link za slusanje: http://www.k-013.com/921fm

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #7 on: March 17, 2010, 04:12:51 AM »

Muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa organizatorima, vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 2x2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Tuborg party at EXPO"

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile
« Reply #8 on: March 19, 2010, 02:47:52 AM »

hvala ti, Filipe, shto si iscimao drugaricu da iscima drugaricu da ustupi 2 karte koje je dobila, a ne trebaju joj  BigGrin
involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile
« Reply #9 on: March 19, 2010, 02:46:34 PM »

zhurka je premeshtena u Expo centar
N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #10 on: March 19, 2010, 03:04:03 PM »

ipak je dakle nespojiv tuborg megagigahepening i andergraund hangari.. pih.. Smile

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile
« Reply #11 on: March 21, 2010, 08:04:42 PM »

fenomenalna zhurka!  Cool

Zara je otpevala 4 pesme: Crawling, Lost, josh jednu novu Roger Shah produkciju (malo je chudno delovalo slushati takve trekove u Beogradu) i, za kraj, Let’s Get Physical, kada su izashli Sultan i Ned. Zara je skroz kul lik, kasnije je sishla u masu, tako da smo i malo poprichali, a neki smo se i slikali  Laughing

shto se tiche hedlajning dvojca, mene su odushevili. praktichno sve vreme su vrteli svoju produkciju i remikse, tako da su se redjali This Is Our World, Roads Under Ramallah, A Million Stars, Love Story, Addicted, The Rose of Jericho, ali i neka iznenadjenja poput odlichnog remiksa Felixovog Don't You Want Me ili teme iz Pink Pantera. Bilo je i standardnih podizacha mase tipa Two Months Off, Born Slippy i Natural Blues. shteta shto nisu zavukli ruku dublje u kejs, pa iznenadili sa Shivers, Broken ili Moments...

vidi se da su uigrana ekipa i da znaju kako da animiraju masu na vecoj zhurci. nijednog trenutka nisu bili dosadni, a radili su do pola 5. iznenadjujuce, i ekipa nije bila toliko iskrivljena kako se moglo ochekivati. bilo je neizostavnih likova u trenerkama uvuchenim u bele charape, ali mi se chini da je vecina znala shta slusha.

samo da se mane Tuborg glupave politike deljenja karata i sve ce biti savrsheno  Wink

Pages: [1]
  Print  

Jump to: