7 Frames je ambijentalni miks inspirisan filmskom muzikom. pochelo je kao ideja pre nekih godinu i po, kada sam chuo dve pesme koje su me potpuno odushevile. vremenom, inicijalna zamisao se menjala, tako da je chak i jedna od te 2 sigurne pesme otpala.
iskreno, mislio sam da ce mi rad na trekovima koje nemaju bit posluzhiti kao odmor, ali sam vec na startu shvatio koliko sam pogreshio. kada postoji bit, trekovi se slazhu po nekoj logici, postoji osnova, a na vama je da kombinujete. kada toga nema, nastaje problem: odakle pocheti i kako poredjati 20+ pesama? tako se "odmor" pretvorio u vishe od mesec dana rada na miksu i josh toliko za ime i omot. grupisao sam pesme prema instrumentima, vokalima i utiscima koji preovladavaju i na kraju dobio sedam povezanih celina.
kompilacija nema nikakve veze sa elektronskom muzikom, osim shto su neke od ovih pesama posluzhile odredjenim edm autorima kao inspiracija. verovatno cete ih prepoznati

FRAME 1: GUITAR
01. Carlos Varela - Una Palabra (Man On Fire Original Soundtrack)
02. Gustavo Santaolalla - Deportation – Iguazu (Babel Original Soundtrack)
03. Ryuichi Sakamoto, Jaques Morelenbaum, Everton Nelson & Gustavo Santaolalla - Endless Fight (Babel Original Soundtrack)
FRAME 2: DUDUK
04. James Newton Howard - I Can Carry You (Blood Diamond Original Soundtrack)
05. John Debney - Song Of Complaint (The Passion of the Christ Original Soundtrack)
06. John Debney - The Olive Garden (The Passion of the Christ Original Soundtrack)
07. Hans Zimmer - Duduk of the North (Gladiator Original Soundtrack)
FRAME 3: AFRICA & ORIENT
08. Clinton Shorter - Prawnkus (District 9 Original Soundtrack)
09. John Debney - Resurrection (The Passion of the Christ Original Soundtrack)
10. James Newton Howard - Blood Diamond Titles (Blood Diamond Original Soundtrack)
11. Hans Zimmer feat. Baaba Maal - Still (Black Hawk Down Original Soundtrack)
12. Clinton Shorter - District 9 (District 9 Original Soundtrack)
13. Nicos - Secret Love (Mediterraneo)
14. Hans Zimmer feat. Baaba Maal - Still (Reprise) (Black Hawk Down Original Soundtrack)
FRAME 4: VOICES
15. Hans Zimmer & Máire Brennan - All Of Them (King Arthur Original Soundtrack)
16. Vangelis feat. Mary Hopkin - Rachel's Song (Bladerunner Original Soundtrack)
FRAME 5: PIANO
17. Gaillard Clement - Electro Team (Electro Team)
18. Sonar - Theremin (Acoustic Mix) (Theremin)
19. Thomas Newman - Any Other Name (American Beauty Original Soundtrack)
FRAME 6: VIOLIN
20. Field Rotation - Regenzeit II (Imaginary Friends)
21. Craig Armstrong - Laura's Theme (Alice et Martin Original Soundtrack)
FRAME 7: THE END
22. James Newton Howard - London (Blood Diamond Original Soundtrack)
23. Harry Gregson-Williams - The End (Man On Fire Original Soundtrack)
http://www.megaupload.com/?d=GAS4IMB1