Ne znam koliko je to tacna informacija,
Ali mi je taksista, vozeci me ka tvrdjavi, rekao da je (za sada) nezvanicna informacija koja se siri Novim Sadom vec nedeljama da su definitivno i potpuno prodali Exit englezima.. i da ce to uskoro biti i javno priznato. :/ ..ja nekako, iako je ovo definitivno najgori Exit u istoriji ne samo Exita vec u istoriji festivala u Srbiji, jos uvek ne zelim da verujem u to dok ne cujem zaista zvanicno, a ako se to obistini mozemo se oprostiti cak i od ovih par lepih stvari koje su nas sada zadesile.
Sto se konferencije tice,
Ja sam do petka mislila da iz zdravstvenih razloga necu uopste ni otici na Exit :/
..i onda sam u subotu rano ujutru resila da cu se podici i otici makar mi bio poslednji!! (kakva visesmislenost!)
..tako da sam gore stigla jedva na vreme da pokupim akreditaciju (koja je by the way uz sva obecanja Exita da ce to biti akreditacija sa free pass-om gde god pozelis bila samo obicna vaucer-karta

), na konferenciju nisam ni stigla jer sam gore bila samo te veceri i morala nazad, da cuvam kicmu bar malo

..mada informacije koje dobih vezano za zadnji dan samo su me usrecile sto nisam ostala i potvrdile moja predvidjanja glede nedeljnog programa (obratite paznju na line-up arene u nedelju

), tako da mi nije ni zao, videh najbolji koncert u zivotu - Royksopp, uz iznenadno gostovanje Dreijer Andersson (The Knife) i to mi je bilo potpuno sokantno!

..onda kulijana na Agora lejzibegovicima tik uz pogled na Dunav,
i cekanje na totalni rasprs' mozga - Rui Da Silva!!
Vredelo je podici se i rizikovati prsljenove......

A sledece godine, morace jaaaaaaako da se potrude da isprave ovogodisnje sranje da ne bi bilo 100% engleza, za razliku od ovogodisnjih 70%... :|