|
Emil ArtCore
|
 |
« on: June 03, 2010, 11:55:22 AM » |
|
Ovako,prsle mi sluske pre neki dan (u pitanju su Genius HP 02 Live),pokidao se kabl jer je veoma tanak,pa zato ne planiram da ih kupim ponovo...Sada su mi za oko zapale Creative EP-220,cini mi se da su solidne,ali ono...nisam siguran kako zvuce..Ako je neko imao iskustva sa njima voleo bih da mi kaze svoje misljenje  ..A inace slobodno mozete da preporucite i neke druge koje su ostavile dobar utisak!Ono sto ja otprilike trazim je neka cena do 1500 dindzi i da budu bubice,ali ne one sto idu skroz u uvo (valjda se tako kaze).Hvala unapred 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fyono
|
 |
« Reply #1 on: June 03, 2010, 02:37:59 PM » |
|
moj savet da uzmes Nokia slusalice  nisu mnogo skupe a daju sasvim dobar zvuk, a i kontakt im je mala bananica, tako da moze i u telefon i bilo koji mp3 plejer!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
N-tchbl
|
 |
« Reply #2 on: June 03, 2010, 07:51:42 PM » |
|
Sennheiser CX 300 !!! nista bolje od mentalnog-snosaja uz ovo  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emil ArtCore
|
 |
« Reply #3 on: June 03, 2010, 10:40:03 PM » |
|
@ Fyono:Jel predlazes neki odredjen model ili ono...? @N-tchbl:Siguran sam da kidaju (sudeci po marci),ali mnogo mi je da dam 5000+ :S...Mada pomogla si mi da nadjem neki drugi model istog proizvodjaca,Sennheiser MX 360,po komentarima bih rekao da nisu lose,moracu da ih proverim... A inace ovih dana koristim stare Genius sluske koje su mi se nekada cinile extra,a sad sam skapirao da su dosta lame 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fyono
|
 |
« Reply #4 on: June 04, 2010, 09:08:54 AM » |
|
pa ne znam za modele, vidi samo da budu stereo, probao sam 3-4 razlicite vrste nokia slusalica i sve su bile super
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RobbieM
|
 |
« Reply #5 on: June 04, 2010, 12:21:38 PM » |
|
http://www.tehnomanija.rs/katalog/pioneer-slusalice-se-cn25-x1.htmlhttp://www.tehnomanija.rs/katalog/sony-slusalice-mdre-11lpb.htmlIz lichnog iskustva, Sony slushalice koristim uz Sony discman (da, neko jos koristi discman) i prezadovoljan sam! 5 godina me sluze i do danas nisam cuo bolji zvuk iz bubica (onih sto se dobiju uz kojekakve mp3 plejere)... Doduse, nije taj model koji sam gore naveo, al sve je to neki shablon valjda! Ove Pioneerove deluju zanimljivo, u stilu mini HDJ-2000!  Simpaticno, ako nista drugo... Sve u svemu, nikakav Genius, T'n'B, Xwave, Canyon i ostali bakrachi! Sve je to kompjuterski a ne audio hardver!
|
|
|
|
« Last Edit: June 04, 2010, 12:26:51 PM by RobbieM »
|
|
Yesterday is a memory, tomorrow is a mystery, but today... Today is a gift!!! That's why they call it the "present"!!!
|
|
|
|
N-tchbl
|
 |
« Reply #6 on: June 04, 2010, 01:17:07 PM » |
|
joj, sada kad si naveo ove linkove, ja MORAM da kupim ove slusalice, za merAk http://www.tehnomanija.rs/katalog/canyon-slusalice-cnr-ep8o.html  iz par iskustva (dva trosatna, put nis-bgd i jedan moj par) canyon uopste nema los zvuk iako je kompjuterska oprema, e sad, nije to To, kao ono sto sam gore navela od cega ja ne cuh bolje za sada, ali u poredjenju sa drugim light-price slusalicama canyon je meni win, dosta masniji zvuk, cistiji i za te pare stvarno dobijes vise nego sto das. a i sto s' lepeeeeeee!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Branah
|
 |
« Reply #7 on: June 04, 2010, 06:46:21 PM » |
|
slaba pomoc od mene, ali ja bih se slozio sa Robijem, svake Sony sluske koje sam imao (bubice, "budze") su mi bile vrhunske. Senhajzerice su isto dobre (ako imash $$$, imam jedan par koji je kostao oko 100e, dobio od burazera i ubijaju sa zvukom), mada sam za njih cuo da se ne isplati kupovati jeftinije modele i da znaju da budu tresh...
tako da ako naidjes na jeftin Sony uzimaj, siguran sam da neces da se izjebes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
involver
|
 |
« Reply #8 on: June 04, 2010, 07:35:37 PM » |
|
Senhajzerice su isto dobre (ako imash $$$, imam jedan par koji je kostao oko 100e, dobio od burazera i ubijaju sa zvukom), mada sam za njih cuo da se ne isplati kupovati jeftinije modele i da znaju da budu tresh... imao sam upravo takvo iskustvo. uzeo sam Sennheiser HD 201 za kucnu upotrebu i skroz se razocharao. bas nikakav, zvuk jedva da se nazire. potpuno bacanje para. poshto su kupljene u vreme NG, nije bilo nishta zanimljivo na lageru, pa sam morao da idem po principu daj shta dash, jer pare ne vracamo. tako zavrshih sa Philips SHP 8500 i, iznenadjujuce, veoma sam zadovoljan. to su pre svega hi-fi slushke, ali je zvuk veoma dobar i chist, bas izrazhen i nema onog metalnog osecaja kod slushanja. znam da ti sve ovo ne daje odgovor na pitanje koje bubice uzeti, ali ti mozhda mozhe pomoci u smislu da i top marke imaju loshe serije. najbolje bi bilo da se uverish na licu mesta, odnosno da uporedish nekoliko modela koji te zanimaju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emil ArtCore
|
 |
« Reply #9 on: June 05, 2010, 12:00:14 PM » |
|
Dosta ste mi pomogli ovim odgovorima  ..Idem do grada da obidjem (ne "obijem",iako slicno zvuci  ) par prodavnica,svraticu i do Tehnomanije,pa cu malo bolje da pogledam...Javljam se kad budem kupio,i javljam utiske  ..A Xwave i ostale slicne marke mi nikad nisu ni pale na pamet,znam da je sve to znj klasa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emil ArtCore
|
 |
« Reply #10 on: June 05, 2010, 04:49:32 PM » |
|
Kupio sam Sonijeve,one sto je Robbie preporucio,i mogu reci da su za te pare extra  ...Dakle - case closed,hvala svima na pomoci 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RobbieM
|
 |
« Reply #11 on: June 05, 2010, 05:13:17 PM » |
|
Super! Neka te sluze bar toliko kolko su mene moje! Uzivaj!
|
|
|
|
|
|
Yesterday is a memory, tomorrow is a mystery, but today... Today is a gift!!! That's why they call it the "present"!!!
|
|
|
|
Emil ArtCore
|
 |
« Reply #12 on: June 06, 2010, 12:18:47 PM » |
|
Nadam se da hoce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fyono
|
 |
« Reply #13 on: June 22, 2010, 08:29:04 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emil ArtCore
|
 |
« Reply #14 on: June 22, 2010, 11:31:43 PM » |
|
Ovo je special edition za policajce  ...Vrh ideja moram da priznam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|