Hello Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Andrey - Dawn Over Sacred Mountain  (Read 1482 times)
involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« on: June 20, 2010, 10:05:06 PM »

Jedan od onih trenutaka koji vam ostaju urezani u glavi...

Pokušajte da zamislite situaciju: žurka na kojoj svi oko vas skaču, a vi sedite tako da možete da dodirnete more i opčinjeno gledate satima u pravcu svete planine, očekujući taj magičan trenutak svitanja o kome ste do tada samo čuli. U glavi su vam misli kako je muzika potpuno neprimerena jednom takvom događaju, ali ne marite previše, jer vi čujete neke potpuno druge zvukove. Ovaj miks je neki oblik rekonstrukcije onoga šta sam ja te večeri zapravo čuo.  Wink

Iako smo, gonjeni nekim čudnim optimizmom, očekivali da će se nebo zacrveneti već posle 3:30, to se nije desilo narednih nekoliko sati. Tako nam se u jednom trenutku činilo da je sve svetlije, a već u sledećem da je ovo najtamnija noć ikada.  Smile Pokušao sam to da prenesem i u miks, te je početak nešto pozitivniji, sredina malo mračnija, a kraj odražava sveopšte veselje stotinjak ljudi u pola sedam ujutru, koji su, kao i mi, blenuli u prizor sa ove dve fotke.

01. Lokitas - Indifference (Michael and Levan Ambient Mix)
02. Airwave - Urban Touareg (Sovve Deep Mix)
03. Aleksey Beloozerov - Rain Man (Original Mix)
04. Ozgur Ozkan - Black’n White (LoQuai Remix)
05. Hypnotic Hour - Violins (Christos Fourkis Deep Guitar Remix)
06. Christos Fourkis - Dust in the Wind (Original Mix)
      Blufeld - Aimless People (Andrey Beatless Edit)
07. Retroid feat. Pinar Aybar - Indirections (East Café’s Abandoned Mix)
08. Fernando Ferreyra - Greece in Blue (Mariano Favre Remix)
09. Echofusion - Liquid Planet (Elfsong Remix)
10. Kostya Veter - The Loneliness (Summerbreeze Relaunch)
11. VG vs Dave Sullivan - Cloudsurfers (Shipstad & Warren Remix)
12. Domased Electronica - Ganga (Original Mix)
13. Sovve - Some Other Day (Original Mix)
14. G-Pal vs Fire & Ice feat. Edvika - Can You Feel This Close To Me (Andrey Mashup)
15. Deep Active Sound feat. Cotry - Sunrise (Christos Fourkis Sunset Mix)

http://www.megaupload.com/?d=7TLJZFT6

http://www23.zippyshare.com/v/72439535/file.html

« Last Edit: June 21, 2010, 09:11:03 PM by involver » Logged

N-tchbl
Pulseone Regular

i:FACE Agency

View Profile WWW
« Reply #1 on: June 21, 2010, 02:49:38 AM »

Ijao ! ! !
Sada je kasno ali ne mogu da docekam jutro da slusam uz kafu Happy

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #2 on: June 21, 2010, 04:15:15 PM »

Posle cele noci pokusavanja i celog jutra ..
i iste poruke "The file you are trying to access is temporarily unavailable."
KONACNO download!!! Blink
Zivo me zanima sada sta se to krije unutra pa je bilo ovako tesko dopreti Smile)))

Hajde, kada se budes pojavio, posto nisam upucena a volela bih da budem cisto da se sazivim sa pricom u potpunosti, o kakvoj se "Sacred Mountain" radi i gde se odigralo sve to sto si gore napisao? Smile

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #3 on: June 21, 2010, 04:59:13 PM »

radi se o Atosu, na koji se pruzha fenomenalan pogled iz kluba Goa  Wink neverovatan osecaj ostavlja ta planina i celo poluostrvo na mene. chesto sam i preko dana umeo satima da gledam u tom pravcu kao da sam zacharan. postoji realan plan da u neko skorije vreme posetim tu planinu, pa se nadam i naletu muzichke inspiracije po povratku  BigGrin

mozhda ce te zanimati i da je Umek radio to veche i da nije bio losh uopshte, ali nekako mi nije legla njegova muzika u tom trenutku. ustvari, pretpostavljam da je on radio, jer se nijednom nisam potrudio da odem do dj pulta da proverim  Laughing

a shto se tiche aploudera, ume tako da brlja prva 2-3 dana, posle bude sve ok. probacu da okachim josh negde, za svaki sluchaj
« Last Edit: June 21, 2010, 05:12:34 PM by involver » Logged

RobbieM
Sr. Member

Talkin' PROGRESSIVE

View Profile WWW
« Reply #4 on: June 21, 2010, 05:28:57 PM »

stize...

Yesterday is a memory, tomorrow is a mystery, but today...
Today is a gift!!! That's why they call it the "present"!!!
N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #5 on: June 21, 2010, 08:41:35 PM »

auh..................... InLove
evo slusam ga treci put za redom i ne mogu da opisem koje je ovo uzivanje Smile
do sada sam navikla na nesto drugacije od tebe ali ti ocigledno volis da svaki put iznenadis,
i da svaki put priustis i sebi (a i nama) neko novo i drugacije iskustvo a sve to sa ogromnom dozom ukusa!
izbor traka je presjajan, sada kada razumem pricu u potpunosti uz ovaj gore update,
jos mi je jasnije zbog cega takav izbor i mnogo kompaktnije to zvuci u audio obliku,
nego li sam preview trekliste koji, evo jos jednom se pokazalo, iako sve stoji tu "crno na belo"
ne znaci ama bas nista!!! ..vezano za osecaj koji muzika, i samo muzika, kasnije moze da priusti Smile

sjajno uklopljen miks, sjajno ispricana prica,
prosto se oseca taj pogled uprt u planine, more, sunce, leto, ma.. kompletna prica stvarno Smile
i sve ono sto je u recima gore zvucalo kao mracno, nista nije mracno, samo sunce zalazi ili jednostavno osecaj odlazi na dobro zasluzeni odmor i ostavlja isti taj sladak ukus u us(t)ima.. predivan miks!!! Angel

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #6 on: June 24, 2010, 01:18:36 AM »

Cheers

hvala na slushanju, komentarima i stapanjem sa muzikom!!  Bye

ovaj miks pluta kao ideja vec desetak meseci, pa reko ajd taman da napravim kraci odmor od deep&dark proga  Wink

a i toliko trenutno ima sjajnih trekova u razlichitim muzichkim pravcima da mi je teshko da im odolim   Smile

N-tchbl
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #7 on: June 24, 2010, 02:43:53 AM »

a i toliko trenutno ima sjajnih trekova u razlichitim muzichkim pravcima da mi je teshko da im odolim   Smile

tome nikada ne treba odoleti,
dok god su ovako dobre i 'plutajuce' treba im se prepustiti, to uvek daje rezultate,
a ti nekako uvek sa tim svojim mesecima priprema napravis savrsen rezultat da li je u pitanju dark prog, ambient, prog, stapajuci prog ili sta god ti padne na pamet, uvek je uzivanje! Angel

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #8 on: June 24, 2010, 03:34:04 PM »

rekoh vec vishe puta, muzikom se bavim samo zato shto mi nabacuje osmeh na lice  Smile vecinu stvari radim za svoju dushu, pa ni sam ne znam shta mi tachno kvrcne, pa neki put i okachim miks.

s druge strane, ako samo jedna ili dve osobe shvati poentu "priche" u muzici, ja sam stvarno jako srecan. zato mi mnogo znachi ova podrshka!  Smile

Pages: [1]
  Print  

Jump to: