Hello Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: ANTOINE CLAMARAN and VINCE  (Read 2126 times)
Dj_Wicked
Novi Korisnik
*

PsychedelicTrance

View Profile
« on: May 08, 2008, 06:35:39 PM »

DIGITALIS MUSIC PREDSTAVLJA

ELECTRIC BEATS

Subota, 17. Maj. 2008. @ EXPO XXI Centar, Beograd 22h

ANTOINE CLAMARAN and VINCE
OLAV BASOSKI

ANTOINE CLAMARAN

Antoine Clamaran kao DJ, autor I producent, pretvorio je celu planetu u veliki dens podijum. Svi znaju njegovo ime kao sinonim za talentom I uspehom. Kao pinoir I ambasador francuske scene, njegovi razarajuci setovi dobijaju uspeh u celom svetu. Njegov elektri?ni stil zasnovan na jakim I pokretljivim tribal bitovima, uz sjajan elektro house, inspiriše mnoge DJ-eve, kao I samu publiku. Inspirisan Afro ritmovima I Americke Disko Kraljice iz sedamdesetih, Clamaran sada pripada striktno grupi elektronskih izvo?aca koji su dostigli internacionalno prepoznavanje. Jos dinamicniji I kreativniji nego ikada on odrzava svoju karijeru I upravlja raznim muzickim etiketama u medjuvremenu.
Nedeljno je resident na FG DJ Radiju svake Subote, uvece od 23h do 00h, takodje imamo priliku da ga cujemo na Fun Radiju svake druge Subote. Izvrsni producer 17 muzi?kih etiketa, izvo?aca sa preporukom od mnogo velikih imena house muzike, Antoine prati put ka uspehu. Njegovo vreme obeležava I live nastupima kojima je potopio klabere od Pariza do Tokija I Majamija.
Njegovi hitovi Take Off, I Keep On Trying, Decadance, Tropical Sex, Do The Funk, Lets Get Together, Zumba E, Feel It, Release Yourself, Give Some Love, itd… kao I remixi David Guette “The World Is Mine”, zatim Bob Sinclara “Kiss Your Eyes”, Dave Armstronga “Make Your Move”, itd… obeležili su house scenu 21. veka.
Njegov drugi album koji svi o?ekuju sa nestrpljenjem da ?uju, samo sto nije izdat!
“Ja imam privilegiju da aktiviram dens podijum. Ja sam na prvom mestu DJ I na meni je da hipnotisem publiku I ne ostavim klaberima drugog izbora osim da igraju.” – Antoine Clamaran.

VINCE

Jedan od najboljih Francuskih perkusionista je prepoznatljiv na house I elektro sceni u Evropi. Za 3 godine on je postao ANTOINE CLAMARAN-ov oficijalni perkusionista. 2007. je nastupao I na Gay Pride u Parizu pred vise od 200.000 ljudi zajedno sa Antoine Clamaranom, David Guettom, Joachim Garraudom, Arno Costom I Norman Dorayom. Bubnjar I perkusionista od svoje 14, VINCE je ostvario mnogo live nastupa I studijskih projekata. Moze se pohvaliti sa nastupima na preko 400 koncerata I 600 klubskih dogadjaja u celom svetu. [Kanada, Engeleska, Irska, Egipat, Nema?ka, Belgija, Bugarska, Švajcerska, Alžir, Španija, Ibiza I naravno Francuska]
Takodje je posve?en produkciji I propratio je I snimao sa raznim izvo?a?ima u pop, rock, metal, blues, rap, jay, funk I elektro, house, tribal muzici.

Par komentara objavljenih u muzi?kim casopisima o VINCE-ovim nastupima:

“Još jednom, Vince je užario dens podijum kluba ''Queen'' uz njegov percusion nastup, neverovatan nastup na otvaranju, tj. pocetka seta Antoine Clamaran-a... “ – (Magazine de la Discothèque-jan/feb 2007)
“U njegovom izvo?enju, Vince odradjuje zadivljuju?i live nastup, veoma vizuelno i povišeno! Napokon pravi live u klubu, publika nije pogrešila s njim, kao ni dens podijum, jednostavno impreisvno.“
(Nightlife)

OLAV BASOSKI

Za neke, Olav Basoski je “veliko obeležje” Holandske house muzike. Drugi ga nalaze kao inspiraciju ka putu DJ karijere. Oni koji su ga culi dok pušta njegove zapaljuju?e setove širom sveta su bili I više nego oduševljeni njegovim sposobnostima da na dens podijumu napravi nenadmašnu atmosferu, satima pre kraja nastupa.
Mnogo toga ima da se kaze o Olavu Basoskom, ali jedna stvar je izvesna; on stoji na vrhu internacionalne house scene I bio je u vrhu od njenog postojanja. Buduci da je vode?i ?ovek koji stoji I iza Holandske muzi?ke etikete Work Records on je izdavao prava klasicna dela nakon slede?eg. ” Don’t turn your back ”, “ Windows” ili “ Opium Scumbagz”, #1 Ibiza himne 2000 pod svojim imenom Olav Basoski, da I ne pominjemo jednu od najtraženijih house muzi?kih vinyl serija ikada proizvedeno, “Samplitude”… uopste preko 50 izdanja.
I ne zaustavlja se tu: Olavovi diskorgafski-remixi izgledaju kao izazovna lista sjajnog muzickog rada takodje, a brojimo ih I preko 100!
Od Moby-a do James Brown-a, od Bob Marley-a do Hatirias-a I od Armin van Buuren-a do Todd Terry-a do Phats-a I Small-a.
U 2005. Olav izdaje njegov hit “Waterman” I rastura house scenu. Izdanje se izdaje u skoro 25 zemalja I na samom je vrhu svih muzi?kih tabela sirom celog sveta I dostiže ‘zlatan’ status singl plo?e, neobi?an ovih dana.
Kao kreator same njegove muzicke etikete Rootz Receords, Olav konstantno hrani svoju publiku sa najkvalitetnijim dens podijum materijalom, I njegovim DJ setovima je zadobio reputaciju jednog od najrespektabilnijih kljucnih igra?a na sceni.

MUSIC IS HARMONY, HARMONY IS PERFECTION, PERFECTION IS OUR DREAM AND OUR DREAM ARE YOU...."""
www.myspace.com/safira87
www.myspace.com/ultratechmusic
Branah
PulseOne Crew
Pulseone Regular

Pulse on and on ;)

View Profile WWW
« Reply #1 on: May 08, 2008, 06:56:23 PM »

ove najave cemo da bacamo na poseban podforum, samo da ga josh napravimo BigGrin

Sw1tch
Administrator
Pulseone Senior

*cosmic babe*

View Profile WWW
« Reply #2 on: May 09, 2008, 12:50:47 PM »

sve ce to administratorka da reshi

_snakes_
Novi Korisnik
*

View Profile
« Reply #3 on: May 14, 2008, 08:07:47 PM »

Pa mora da reshi kako drugachije Smile

Sw1tch
Administrator
Pulseone Senior

*cosmic babe*

View Profile WWW
« Reply #4 on: May 14, 2008, 11:03:37 PM »

girl power na forumu. pozdrav sestro Smile

brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #5 on: May 15, 2008, 11:53:13 PM »

Ide li 'ko sutra to the EXPO?

Dj_Wicked
Novi Korisnik
*

PsychedelicTrance

View Profile
« Reply #6 on: May 16, 2008, 11:14:21 PM »

Koji bre Expo Crni...ISPIT me dawe do 22...a nema se ni kesha...a inache imam drugara koji radi za RLN chasopis i ide tako lik po zurkama i slika...Tako da ako wam zatrebaju bilo kakwe informacije sa zurki koje was interesuju,jawite mi se....

MUSIC IS HARMONY, HARMONY IS PERFECTION, PERFECTION IS OUR DREAM AND OUR DREAM ARE YOU...."""
www.myspace.com/safira87
www.myspace.com/ultratechmusic
brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« Reply #7 on: May 17, 2008, 03:41:44 AM »

Ja bi is'o, al vec imam gomilu obaveza i sutra treba da sam na jedno 4-5 mesta u isto vreme, tako da ce Noc muzeja, par drugara, jos jedan par drugara i zurka da izvise...

_snakes_
Novi Korisnik
*

View Profile
« Reply #8 on: May 17, 2008, 02:19:36 PM »

[/quote]
girl power na forumu. pozdrav sestro Smile

Ma ja sam brat ! Moji se zajebali ja sam trebala da budem mushko Smile))))

Pages: [1]
  Print  

Jump to: