Hello Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Seksi Srpkinja privatni di-džej bogatih i slavnih  (Read 1030 times)
brankko
PulseOne Crew
Pulseone Regular

N-stpbl

View Profile WWW
« on: August 28, 2010, 06:52:41 PM »

Deejay Snežana, Srpkinja koja živi u Dubaiju, jedan je od sad najtraženijih di-džejeva na žurkama svetskih zvezda...

„Najbolje žurke na svetu pravi Ričard Brenson, a osim britanskog milijardera, radila sam za Paris Hilton, Kevina Spejsija, Blek ajd pis (Black Eyed Pease) i mnoge druge face šou-biznisa”, kaže Snežana za „24 sata”.

Rođena u Beogradu, a odrasla u Australiji, di-džej Snežana ili „Snow White”, kako je zovu u Americi, važi za ženskog di-džeja koji pravi najluđi provod.
- Veoma sam energična, čak hiperaktivna i to je ono što je ključno na mojim nastupima. Publika mi kaže kako umem da prenesem tu svoju energiju i zahvaljujući tome napravim nezaboravan nastup. Uvek imam 80-ak ljudi koji me prate i igraju na stejdžu pored mene i oni atmosferu učine još uzavrelijom. - kaže Snežana za „24 sata”.
Za nju američki mediji kažu da je, pored toga što je talentovana, veoma „hot”. Snežana je u Americi 2004. godine proglašena za jednog od sedam najseksi ženskih di-džejeva, a slikala se i za američko izdanje Plajboja.
- Nisam to očekivala, ali jednog dana su me samo zvali i pitali me da se slikam u toplesu. Nisam znala da li je to u redu, pa sam se konsultovala sa porodicom, koja mi je pružila podršku. Mama je rekla da sam svakako na plaži stalno u toplesu, tako da slobodno mogu da se fotografišem i zaradim novac - kaže ona.
Ova devojka objašnjava da zbog posla  često menja mesto stanovanja i da se ljudi žale kako ne mogu da joj uđu u trag.
- Navikla sam da se selim i ne umem nikako da se skrasim. Sa šest godina sam napustila Beograd i sa porodicom otišla u Australiju, odakle sam se, kad sam imala dvadesetak godina, preselila u Tokio, u kome sam živela šest godina gde sam počela kao di-džej. Živela sam i u Majamiju, koji mi se najviše dopadao, a trenutno sam u Dubaiju, koji je takođe super - priča „Snow White”.
Takođe, priznaje da je potajno želela da se vrati u Beograd i da sada, kada je najzad došla, planira da svraća barem jednom mesečno u srpsku prestonicu, u kojoj se oseća kao kod kuće.

Najbolje žurke
1. Ričard Brenson
U ogromnoj vili Ričarda Brensona na Palm biču (Florida) bila je najbolja privatna žurka na kojoj sam ikad radila. Oko 700 ljudi ludovalo je uz zvuke moje muzike i opijalo se šampanjcem, jer bogataši samo to nude na svojim zabavama. Kod njega uvek bude pijanih ljudi koji se popnu na moj stejdž i otimaju mikrofon kako bi pevali, kaže Snežana.

2. Paris Hilton
Rođendanska zabava Paris Hilton nije bila veliki parti, ali ljudi su zaista bili fenomenalni. Svi su pili i igrali, a Paris se u jednom momentu popela na krevet i počela da skače. Svi su za njom počeli to isto da rade. Ta pozitivna energija bila je toliko jaka da na kraju ni ja nisam mogla da odolim i počela sam da skačem sa njima.

3. Black Eyed Peas
Nije to bila klasična žurka. Puštala sam muziku pre jedne od njihovih svirki. Bilo je nezaboravno jer je njihova publika jedna od najboljih, svi su igrali i osećala sam se kao u snu. Saradnja sa ovim bendom bila je veliko iskustvo, ali i zadovoljstvo za mene.

Seksi muzika za Beograđane
IZNENAĐENJE - Snežana će večeras nastupiti u beogradskom klubu Plastik. „Za Plastik sam pripremila seksi muziku, kako je ja zovem. To su ritmovi uz koje se, po mom mišljenju, najbolje igra, a hip-hop i pomalo roka nezaobilazni su na mom repertoaru. Za svoju publiku uvek napravim i neko iznenađenje, pustim pesmu koja je totalno neočekivana u tom trenutku. Na primer, jednom sam pustila Aretu Frenklin i svi su totalno poludeli, a tako biti i večeras”, kaže di-džej Snežana.

http://24sata.rs/show.php?id=78253

N-tchbl
Pulseone Regular

i:FACE Agency

View Profile WWW
« Reply #1 on: August 29, 2010, 04:52:15 PM »

Laughing gde ja zivim!!

involver
PulseOne Crew
Pulseone Regular

View Profile WWW
« Reply #2 on: September 06, 2010, 01:41:57 AM »

Svi su pili i igrali, a Paris se u jednom momentu popela na krevet i počela da skače. Svi su za njom počeli to isto da rade. Ta pozitivna energija bila je toliko jaka da na kraju ni ja nisam mogla da odolim i počela sam da skačem sa njima.

eh, da je vishe ovakvih DJeva... zamisli kad bi Hernan pocheo da skache po krevetu u sred seta... to bi stvarno bilo neprocenjivo!

N-tchbl
Pulseone Regular

i:FACE Agency

View Profile WWW
« Reply #3 on: September 06, 2010, 08:47:45 PM »

Laughing Laughing Laughing

Pages: [1]
  Print  

Jump to: